Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Patronus Koxp v1.4 1860 [ Oto Kutu ] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
theyell0w89
| Konu: Patronus Koxp v1.4 1860 [ Oto Kutu ] Ptsi Ocak 24, 2011 8:14 pm | |
| [SIZE="4"]Download Link :[/SIZE] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][SIZE="4"]Tarama Sonucu :[/SIZE] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eğer Vista Veya Windows 7 İse Sağ Tıklayın Ve Yönetici Olarak ÇalıştırNasıl Kullanılır:- 32 bit işletim sistemi kullananlar oyunu multiclient ile çalıştırın... - Siz Tamamen Oyuna Girdikten Sonra Koxp Otomatik Olarak Açılıcaktır... - Eğer Başka Bir Multi Client İle Oyunu Açtıysanız Yapmanız Gereken Patronus Koxpu Açmak MultiGame Bölümünden Koxpa Geç Diyerek Pencere Bulucuya Geçmenizdir. - Pencere Bulucu Tüm Knight Online Pencerelerini Otomatik Olarak Bulur Sizin Tek Yapmanız Gereken Yükle Demeniz...Genel Özellikler-Rogue Atak -Warrior Atak -Oto Priest -HF Tarzı mob seçme -HF Tarzı zamanlı skiller -Oto Kutu -Mage oto teleport(tptptp,tptp,tp,444,44444,444 vs yazanı otomatik çeker -Ayarları Kaydetme özelliği -Telefon Çaldırma Özelliği : Dc Olursa , Karakter Ölürse , Party Bozulursa -Gelişmiş Slot Ekleme Özelliği : Elle Yazmanıza Gerek Kalmadan Etrafınızdaki Slotları Bulur ve Listeler... -Gelişmiş Oto Ts Sistemi : Oto Ts Sürekli Kontrol Etmez Bitince Atar... -GameMaster(GM) Oto Kontrol Sistemi : Sadece GM Slota Gelirse İşlem Yapar. -Chat Komut Sistemi : Mage TP , Priest Buff , Priest Ac , Priest Uyding , Swift (Rogue) , Town Çekme , Party'e Alma Gibi Komutlar Eklenebilir... | |
| | | | Patronus Koxp v1.4 1860 [ Oto Kutu ] | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Patronus Koxp v1.4 1860 [ Oto Kutu ] » Patronus Koxp V.1863 Patronus Koxp Seri CS Oto Kutu 80 Skili Açıldı Warrior Atack Mage Koxp ! Güncel » Loxp 1860 , Koxp 1860 [ Oto RPR, Chaos, BDW, Oto Kutu, Alan Skilleri ] » Loxp 1860 , Koxp 1860 [ Oto RPR, Chaos, BDW, Oto Kutu, Alan Skilleri ] » PatronusKoxp v15 1860 , Koxp 1860 [ Oto Kutu ]
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|