Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Carnac West Giriş Yöntemi ResimLi Anlatım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Carnac West Giriş Yöntemi ResimLi Anlatım Paz Ocak 23, 2011 11:40 pm | |
| Merhaba arkadaşlar.Forumda bakabildiğim kadarıyla böyle bi' konu bulamadım ve bu konuyu paylaşmayı uygun gördüm.Belki merak edenler vardır hani olur ya Öncelikle aşağıdaki adresten Proxifier programını indiriyoruz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İndirdikten sonra kuruyoruz ediyoruz oralar kolay next-next-next işi yine de takılan olursa bu başlık altına yazabilir.İndirip kurduğunuzu varsayıyorum. Proxifier programını açıyoruz.Aşağıdaki gibi bi' ekran gelmesi lazım.Continue evaluation'a basıp devam ediyoruz aşağıda da belirttim kırmızı kutu içinde. Aşağıdaki ekran açılacak.Options'dan Proxy Setting bölümüne giriyoruz. | Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 960x562 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın |
Aşağıdaki pencerede Add butonuna basıyoruz. Daha sonra programın ana penceresine dönecek.Sonraki adımlar ise kolay.Program açıkken normal bir şekilde gamersfirst.com'a girip kayıt ol diyoruz ve yine normal bi' şekilde hesap alıyoruz.E-mailimize onay maili vs. geldikten sonra onaylıyoruz daha sonra Launcher'dan normal bi şekilde oyuna giriyoruz.Carnac West'i seçiyoruz servera ve giriyoruz.Kolay gelsin.Sorun olursa bu başlık altında belirtin lütfen. alıntıdır | |
| | | | Carnac West Giriş Yöntemi ResimLi Anlatım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|