Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Full Force Mt2 || Kralyetli Server | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Full Force Mt2 || Kralyetli Server Paz Ocak 23, 2011 2:14 pm | |
| >> Full Force Mt2 En İyi Dedicated Server << Full Force Mt2 Süresiz Dedicated Server Sürekli Kapanan Serverlardan SıkıLdınızmı? | Lag Sorunu Yasamaktan Bıktınızmı? | Sık Sık Rest Atılan ServerLara Sinir OLdunuzmu? | Adminin veya Gmnin Çok yakınLarına Yardım Ederek Ve Edit Yapıp, İtem Vermelerine Uyuz Oldunuzmu? | Bunların Hiç Birini Yasamadan Keyfimce Oyunun Tadını Çıkarmakmı İstiyorsunuz? +Basmada İtem İstiyor İstediği İtemler Satıcıda Satılmaktadır Kule Buglu değildir Azrail Katı Açıktır.. Sürgün Mağarası Dropları Açıktır 1. kat ve 2. katta Muharebe Ve Siyah Çelik Gibi İtemler Düşmektedir ( Çoğu Serverde Zor Bulunur..) Serverimiz Kasmalı Olup Süresiz Açık Kalacaktır...HerHangi Bir Kapanma Söz Konusu Bile Değildir.... Arkadaşlar M2-ULtimate keyif alacaksınız dememdeki sebep ise oyun kadrosunun geniş ve yardım sever olmasından dolayıdır... Serverimizin Dropları İlk Gelenlere Özel İlk %750 Sonra %500 olarak ayarlanacaktır.. Unutmadan Serverimizde WorldPort Ve P2P korumaları Aktiftir Herhangi Bir Hacklenme Söz konusu değildir Droplar : %500 Server HiLe Koruması Vardır..[4x] Koruması Vardır Hayriyetten Saç Stilleri Öğretmenlerde Satılıyor. Arkadaş Konumuz Sürekli GünceL Kalacaktır Serverda Yeni Eklentiler OLursa Buraya Yazacağım Sürekli Oto Metin -Oto Boss Herşey Sizin İçin Yakında Yeni Özellikler Eklenecek O Zaman Koymayı Düşünüyorum Videoyu Olacak Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkürler İyi Oyunlar Arkadaşlar
>>Full Force Mt2 Oyun Kuralları << [/CENTER] 1 - Diğer oyunculara küfür etmek, rahatsız etmek ve bunda ısrar etmek (Hesabınız süresiz kapatılır) 2 - Herhangi bir şekilde reklam yapmak (Hesabınız süresiz kapatılır) 3 - Diğer oyuncuları aşağılama, sataşma (Hesabınız süresiz kapatılır) 4 - Karakter isimlerinde GM içeren kelime kullanımı (Karakteriniz silinir) 4a - Karakter isimlerinde ASCII karakter kullanmak. (Uyarılmadan karakteriniz silinir) 5 - Kendini yönetici ve GM olarak tanıtmak yada yakını olduğunu söylemek (Hesabınız süresiz kapatılır ) 6 - Yöneticilerden para, item, lvl yükseltme gibi taleplerde bulunmak (Uyarı alırsınız. Israr ederseniz hesabınız kapatılır.) 7 - Her türlü hile kullanımı hile kullananlarla aynı grupta bulunma (Hesabınız süresiz kapatılır) 8 - Ölen bir oyuncuya ticaret açarak kalkmasını engelllemek (Hesabınız süresiz kapatılır) 9 - Yöneticilerle kaba ve hakaret içerikli konuşma.(Hesabınız süresiz kapatılır ) 10 - Oyundaki bir hatadan yada açıktan dolayı menfaat elde etme ve yönetime bildirmeme. (Hesabınız süresiz kapatılır) 11 - Kimse keyfi olarak banlanmamaktadır. Banlananlara destek olmak, taraf olmak (Hesabınız süresiz kapatılır) 12 - Oyun Hatalarından Yararlanmak, bildiği halde yönetime bildirmemek (Hesabınız süresiz kapatılır) 13 - Hesabınızın güvenliği tamamen size aittir. Soyuldum, kardeşim girmiş, arkadaşım girmiş gibi mazeretlerle gelmeyin. (Süreli uzaklaştırma alırsınız) 13a - Elinde geçerli bir kanıt olmadan diğer oyuncuyu suçlamak, aşağılamak (Hesabınız süresiz kapatılır) 14 - Kule, Ormanın sonu gibi yerleri kendisinin zannetmek diğerlerine izin vermemek saygı göstermemek (Hesabınız süresiz kapatılır) 15 - Oyundaki mevcut problemleri tekrar tekrar yazarak mesaj kirliliği yaratmak (Uyarı alırsınız. Süreli uzaklaştırma alırsınız.) 16 - Uzaklaştırılan hesabını savunmak için yeni hesap açarak itirazda bulunmak (Açtığınız hesapta süresiz kapatılır) 17 - Oyun içinde her türlü din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmak kesinlikle yasaktır. (Hesabınız süresiz kapatılır) 18 - Yasalarla belirlenmiş terör örgütleri hakkında propaganda ve mesajlar kesinlikle yasaktır. (Hesabınız süresiz kapatılır) 19 - Siyasi içerikli mesajlar karakter isimleri lonca isimleri kullanmak kesinlikle yasaktır (Hesabınız süresiz kapatılır) DURMA SENDE KATIL ARAMIZA FullForceMt2'li OLmak Ayrıcalıklıdır cagataye95:Serveri denedim,%100 onaylıyorum akıcı bir server kapanacağa da benzemiyor Tavsiye ederim | |
| | | | Full Force Mt2 || Kralyetli Server | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|