Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| wolkan Macro (Pedal Mevcuttur)|Her Patchde Çalışır Geliştirildi (Ar-Ge) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: wolkan Macro (Pedal Mevcuttur)|Her Patchde Çalışır Geliştirildi (Ar-Ge) Cuma Ocak 21, 2011 8:22 pm | |
| Beyler baktım koxp çıkmıyor. Ben de vbden hiç anlamayanlar veya msn koxp kurmakta zorlananlar için macro yaptım.(Herkes biliyodur yapmayı muhakkak ama olsun.) Gerekenler: AutoItx3.dll MACRO Kullanımı: Öncelikle AutoItx3.dll yi indiriyoruz. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (İsterseniz başka yerden de indirebilirsiniz.) Virustotal(AutoIt3.dll) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bunu indiriyoruz ve C:/ ye kopyalıyoruz. Sonra Başlat-Çalıştır-Cmd'ye regsvr32 C:/AutoItx3.dll yazıyoruz ve DllRegisterServer / C:\AutoItX3.dll başaryıla gerçekleştirildi gibi bir yazı çıkıyor. En Sonunda Şurdan da Programı İndirip Başlat Diyoruz ve Oyuna Tıklıyoruz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alternatif Link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Virustotal: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
| | | | wolkan Macro (Pedal Mevcuttur)|Her Patchde Çalışır Geliştirildi (Ar-Ge) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|