Öncelikle fikri sundukları içinLeqove kojd ye teşekkür ediyorum.
Kullanan arkadaşlardan bir karşılık beklemiyorum bu program için ama size vereceğim referans linkiyle bir siteye üye olursanız bana destek olabilirsiniz.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üye olan herkes lütfen konu içinde bildirsin bakalım emeğe saygı ne kadarmış..
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1025x768 dir.
v3 -
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1024x768 dir.
v4 -
Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 1024x768 dir.
v4 Eklenenler ; ◘Karus Warrior Chitin Helmet +5 questi ◘Karus Warrior Chitin Pauldron +5 questi ◘Karus Warrior Chitin Boots +5 questi ◘Karus Warrior Chitin Gauntlet +5 questi ◘Karus 50 questi
v5 -
v5 Eklenenler ; ◘Human Rogue Fp Helmet questi ◘Human Rogue Fp Pauldron questi ◘Human Rogue Fp Pads questi ◘Human Rogue Fp Boots questi ◘Human Rogue Fp Gauntlet questi ve ◘Karus Rogue Fp Pauldron questi Eksikti. Eklendi...
Elimde olan ve arkadaşlarımdan aldığım charlarla bu kadar dinleyebildim anca. Diğer questler için char buldukça yenilerini eklerim. ScarletSunShine kardeşimede clan ve charlar konusunda yardım ettiği için teşekkür ediyorum
V7 Eklenenler ; 1860 için güncellendi. Diğer görevci eklendi[sitede verilen kodları eklememi isteyenler oldu bende ekledim]
v7 1860 LİNK
LİNK 2
v3 VİRÜS TARAMA SONUCU
v4 VİRÜS TARAMA SONUCU
v5 VİRÜS TARAMA SONUCU
v7 VİRÜS TARAMA SONUCU
Not: Buton rengi farklı olanlar yeni eklenenler ve önemli olan questlerdir.
Bu exeyi paylaşmamdaki neden şudur ; -Herkesin faydalanmasını istedim [Bütün OnlineHile Ailesinin] -Diğer konulardaki editlenen linklerden zarar görmemenizi istedim
-Son olarak şunuda belirtmek istiyorum ki, ben asla kendimi sizlerden üstün görmedim ve ben coderim ben programcıyım ben ustayım ben süperim gibi kendi egomu tatmin edici sözleri sarf etmedim etmemde. Kim ne tür yardım istediyse mümkün mertebe cevapladım ve cevaplamaya devam ediyorum. Umarım sizlerde bu virüs olaylarına bir son verip seviyeli bir forum ortamı oluşturmaya çalışırsınız..