Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| 1805 Koxp (Oto Wolf, No Dc ve Karşı Irka Atak) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: 1805 Koxp (Oto Wolf, No Dc ve Karşı Irka Atak) Paz Ocak 03, 2010 9:04 pm | |
| Download [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Virustotal Sonuçları Virustotal. MD5: c421d537d8395b21fe838f8ae43b06d2 Koxpu açmadan önce mutlaka oyundan çıkın ve programdan oyunu çalıştır demelisiniz aksi takdirde koxp çalışmaz.. Resim Eskidir. Bedava Skill Sıfırlatma Eklendi. (Relogta Aktif Olur.) Kesinlikle TPT Vermiyor. (2 Gün Hiç çıkmadan denedim.) Oto Hp & MP Pot Sorunu Düzeltildi. Wolf Kaçırma Tamamen FİX. (wolf basarken 2 sanie atak kesiyor.) Seri Spam Eklendi Paket Gönderme Sorunu Düzeltildi. Oto BDW Düzeltildi. OTO FT Eklendi. | |
| | | | 1805 Koxp (Oto Wolf, No Dc ve Karşı Irka Atak) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » 1809 Koxp (Oto Wolf, Seri Mesaj,Seri cs,Karşı ırka atak) » kobotta karsı ırka atak warmı » FoxyBOT Koxp 1865, Koxp 1865, APR TPT HATASI GİDERİLDİ Koxp 1865 Genel Özellikler -Rogue Atak -Warrior Atak -Oto Priest -HF Tarzı mob seçme -HF Tarzı zamanlı skiller -Otomatik alma - Oto Buy (HP pot,MP pot,Wolf,TS Gem,Arrow) -Otomatik satma - Oto Sell ( » FoxyBOT Koxp 1866, Koxp 1866, APR TPT HATASI GİDERİLDİ Koxp 1866 intahar Etme Genel Özellikler -Rogue Atak -Warrior Atak -Oto Priest -HF Tarzı mob seçme -HF Tarzı zamanlı skiller -Otomatik alma - Oto Buy (HP pot,MP pot,Wolf,TS Gem,Arrow) -Otomatik satma » FoxyBOT Koxp 1867, Koxp 1867, APR TPT HATASI GİDERİLDİ Koxp 1867 intahar Etme Genel Özellikler -Rogue Atak -Warrior Atak -Oto Priest -HF Tarzı mob seçme -HF Tarzı zamanlı skiller -Otomatik alma - Oto Buy (HP pot,MP pot,Wolf,TS Gem,Arrow) -Otomatik satma
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|