Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| M2-Life | Level Gösterme | P NPC | %1000 Droplar | Yeni Açıldı | Gel Kral Ol | | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: M2-Life | Level Gösterme | P NPC | %1000 Droplar | Yeni Açıldı | Gel Kral Ol | Salı Ocak 18, 2011 11:50 pm | |
| Merhaba arkadaşlar.Yeni açılan M2-Life adlı serverimizin tanıtım konusuna hoşgeldiniz.Serverimiz yeni açıldı.Her şey hazır tek eksik sizsiniz
Server Özellikleri: -Level Gösterme Aktif. -Droplar %1000. -Her Şehirde Sabit Npcler. -G ve P Npc. -At veren,ışınlayan,gereksiz item silen,kahraman ve zalim yapan Npc. -Dönüşüm Npc. -Işınlanma yüzüğü. -2 Gb. Ram. -Özel eventler ve yardımsever Gm'ler...
NPC Özellikleri:-Zırhçı:61 Level zırhlar,41 level kaskları,ayakkabılar,kolyeler,kalkanlar,küpeler,si hirli metal,efsun nesnesi ve arttırma kağıdı vs. -Silahçı:65 Level Silahları(Su perisi,şeytan çıkarma,şimşek bıçağı vs.),30 Level Silahları,1 Level Silahları... -P Npc: P veren Npc. -Işınlayıcı: Sizi yaratığa dönüştürür,gereksiz item siler,kahraman ve zalim yapar. -Market:+4 Taşlar,Ejderha Tanrısı (zeka,güç vs.),potlar,ışınlanma yüzüğü,delici ve kritik isabet... -Balıkçı:Beyaz,mavi ve kankırmızı inci.
Oyun Görevli Listesi:-Justice: Oyunun en yüksek rütbelisidir.Oyunla ilgili problemlerde mutlaka özel mesaj atınız.-fuLLasS -Cesar -LeKe
Oyun Sitemiz:
M2-Life-Anasayfa: TIKLA -Kayıt: TIKLA -Oyuncu Sıralama: TIKLA -Lonca Sıralama: TIKLA -İndir: TIKLA
Tanıtım Videomuz:
TIKLA
Justice'den Oyunculara:
Sevgili arkadaşlar, Oyunumuzda hile kullanımı kesinlikle ve kesinlikle yasaktır.Hilenin affı asla ve asla olmayacaktır.Oyunu karalamak,kirletmek,önüne gelene küfür etmek ve hile kullanıp kendi egolarını tatmin etmek isteyen arkadaşlar lütfen oyunumuzu indirmesin ve oyunumuza girmesin.Ayrıca uzun bir süre edit item satışı olmayacaktır ! Her şey Sizin Eğlenmeniz İçin...
M2-Life | Yeni Heyecanlar,Yeni Maceralar...
Emeklerimize Karşılık Bir Yorum Yüzümü Güldürür...
| |
| | | | M2-Life | Level Gösterme | P NPC | %1000 Droplar | Yeni Açıldı | Gel Kral Ol | | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|