Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Slayerman Macro(Her Patch Çalışır)AutoItx3.dll | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Slayerman Macro(Her Patch Çalışır)AutoItx3.dll Salı Ocak 18, 2011 11:08 pm | |
| Lüften Kullanım Şartlarını Okuyunuz. Not: Kullanım Şartlarında , Nasıl Aktif Edeceğiniz Ve Özel Tuşu; Diğer Yandan İse Kullanım Koşulları Yer Almaktadır. Öncelikle Eğer "AutoItx3.dll Bulunamadı" gibi Hatalar Alırsanız; Bunu İndirin Kod: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting VirusTotal Sonuç İçin, Kod: Virustotal. MD5: 99020ba68725602e8475f9628707a386 Şimdi Gelelim Özelliklere *Her Zaman Üstte Seçeneği *Tuş İle Aktif Etme *2 Kat Daha Fazla Tuş Yollama *Otomatik Check İşaretleme *İngilizce Dil Seçeneği *Atak Hızı Ayarlama - Eğer Bir Hata İle Karşılaşırsanız Lüften Özel Mesaj Atarak Bildiriniz. - Eklememi istediğiniz özellikleri bu konuda belirtiniz. Ayrıca Zamanlı Macro'da Yapıyorum, Hepsi Ayrı Olcak, Süreyi de Siz Belirleyeceksiniz. Şimdi Download Link Kod:İndirmek İçin Tıkla Virustotal'de Burda Kod:Sonuçları Gör |
| | | | Slayerman Macro(Her Patch Çalışır)AutoItx3.dll | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|