Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| NF Koxp v1859.4 [ HF Tarzı Yaratık Listesi ve İstenen Bütün Herşey Eklendi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: NF Koxp v1859.4 [ HF Tarzı Yaratık Listesi ve İstenen Bütün Herşey Eklendi Salı Ocak 18, 2011 10:55 pm | |
| Linkler Koxp Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] VirüsTotal Link : Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz Bulunan Virüsler Zararsız ve Kodlamadan Kaynaklanmaktadır. Eğer Zararlı Olsa Bu Konu Onaylanmazdı ! ---- v1859.4 HF Tarzı Yaratık Listesi Eklendi. Kendi Arkadaşlarınızı Seçtğinizde Atack Yapmaz.Fixlendi Mob Ölmeden Mob Seçme Eklendi. Speed Hack Tuş Seçimi Size Bırakıldı. Mob Seçme Tarzı Değiştirildi. Priest Uzaklık Kontrolu Eklendi (Uzaktaki adama Heal Atmaya Çalışmaz Yani Casting Vermez) Priest Pm den veya Partyden Anahtar kelime Yazıldığında Buff Ac Str Mind Atma Eklendi Bot Menüsüne Chat Bölümü Eklendi. - Chat Bölümünden Anahtar Kelimeye Göre Mage Party tp, Rogue Oto Sw, Priest Cure,Buff ve AC eklendi - Ayarları Gayet Kolaydır. Mage 54-57 Skilleri Eklendi - Skill Tablosunun Sırasının Bozulmaması İçin En Alta Ekledim - En Aşağıda --54,57 Skill-- Bölümünden Seçiniz. Warrior Assas Oto R Eklendi Assas Atack Tamamen Sıfırlandı ve % ler eklendi Şuana Kadar Alınan bütün Hatalar vs. Herşeyi Fixledim. v1859.3 Mage Flame ve Light Atack Sorunu Düzeltildi. v1859.2 •Yeni Reklam Sistemi Eklendi •Görünen Tüm Hatalar Fix. v1859.1 •Yeni Reklam Sistemi •Bütün Sorunlar Fix •DC Sorununu Deneyiniz.Buda Olmadıysa Başka Bir Yöntem Deneyecegim.. v1858.1 Mage "tptp", "Summon me", "44" partydeki yazarsa oto Çeker. SpeedHack Eklendi(Tab + Mouse Sol Click)Party Cure Sorunu Fix Rogue Atack Aşırı Hızlandırıldı(Yavaş Gibi Gelebilir.Siz Yaratıgı Seçip Vurdugu Zaman Arasındaki Farka Bakın Anlayacaksınız) Koxp Birçok Sitede Virüs Koyularak Yayınlanıyor.Artık Bunlara Kanmasınlar Diye Açılışta Uyarı Eklendi DC Olunca , Ölünce, Party Yoksa İşlem yap Eklendi Priest Heal Bölümü Sıfırlandı - Ne Gibi Özellikler Eklendi ? -- Heali Siz Seçmeyeceksiniz . Sadece % olarak Girceksiniz .Yani HF Gibi. v1856.1 1856 Güncellendi. v1855.6 Mage Calısmayan Skiller Düzeltildi Repair Sürekli Gidip Gelmesi Düzeltildi Bottaki Görünen Virüslerin Kaynagını Buldum ve Temizledim Suan Bağzı Pc lerde Dc Veriyor . Ona Bakıyorum İlerki Patchlerde düzeltiriz inşallah v1855.5 Süper Mage Atack Eklendi(HF Tarz, Alan Seri Skiller vs.) Bütün Sorunlar Fixlendi DC Tamamen Fixlendi MageBölümü SS : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] v1855.4 Rota Sistemi Yeniden Yapıldı (Bütün Hataları Fix) Oto Al ve Oto Sat Eklendi Zamanlı Pc Kapatma Chate Göre İşlem Koxp Kasma Sorunu Fix Party Bölümü Sıfırlandı Party Kurtar Eklendi Oto Rez, Oto Str, Oto Cure Eklendi Oto Kutu Full Seçeneği Eklendi (KoJD nin Paylaşmış Oldugu Bütün Kutuları Açmadan Seri ve Hızlı Şekilde Toplayan Seçenektir) v1855.3 •Mage Seri ve Alan Atack Eklendi •Kontrol Bölümü Chat Bilgi Eklendi (Chatte Yazılan Herşeyi Görür) •Mageye tptp veya 44 veya Summon me Yazarsanız Partydeki Yazan Kişiyi Çeker •Chate Göre İşlem Yapma Eklendi •Oto Şehire Dön Eklendi •Rogue Atak Max Hıza Çıkarıldı •DC olabildiğince Fixlendi Genel Özellikler Rotalı Rpr Sistemi Kullanımı : Slottan NPC ye Kadar Rota Kaydedin NPC Tıklayıp Npc Kayıt Deyin ve Slota Gelin Slota Geldiginizde Rota Kaydetmeyi Bırakın. (NOT: Rota Kayıt İşlemi NPC Gittiginizde Durdurulmamalıdır) HF Tarz Mob Seçme -Nedir HF Tarz Mob Seçme? Diyelimki Brahman Slotundasınız.Yanınıza Quest Çektiler.Eski Yöntemle Questi Seçer Atack Yapmazdı.Ama HF Tarz Mob Seçme ile Questi Seçmez Sadece Slot Kayıt Ettiğiniz Slotu Seçecektir.Böylece Yanınıza Cekilen Yaratıkları Hiç Sayarak Atacka Devam Edecektir. -Nasıl Kullanabiliriz ? Bot Bölümünde Mob Seçim Ayarlarına Gelin ve Oradaki Slot Kayıta Tıklayın Slottaki Her Hangi Bir Yaratığa Tıklayarak Slot Ekle Deyin.Sonra Kapatıp Bot Bölümündeki Mob Seçim Ayarlarından Slota Atack(HF) Seçin ve Atack Başlatın. Gelişmiş Oto Kutu (Listeyi Toplatma Para Toplatma Manuel İtem Ekleme vb..) WallHack , Oto Party, Trade Reddet, Fake Gb , PartyTP %..(Mage), Moba koş, Oto Chaos,Oto Bdw,Oto Kalk(NPT).. Legal TS (60 Dakika Kara Listeye Girdirmez) HF Tarz Zamanlı Skiller (Bitince Atar) Rotalı Repair (RPR Sistemi) Oto Hp, oto mp, oto minör(Seri) Kordinata Git HF Tarz Özel Oyunculara Party Gönder Okçu, Assas, Warrior , Mage,Priest ,Chaos Atack,Priest DB Atack HF Tarz Buff AC ve Heal Sistemi , Oto Cure, Restore,Rezzer Gelimiş Party Bölümü Boştayken Otur.. Chat Flooder Gm Slota Gelirse İşlem.. Gelimiş Chat Özellikleri, Chatten Konusmaları Kayıt Altına Alır, Chate Göre İşlem Oto Şehire Dön Ayarları Upgrade Slota Son Giren,Düşman Bilgileri vs.. Mageye tptp veya 44 veya Summon me Yazarsanız Partydeki Yazan Kişiyi Çeker Ve Bütün Koxplarda Bulunan Diğer Özellikler ---- Koxp Sadece ByNF Tarafından Kodlanmaktadır. Koxpta Virüs Var Diyenlere.. Ben Kimsenin Emeğine Göz Dikcek Adam Değilim.Eğer Zaten Exe 1 Mb üzeriyse Virüs Vardır.O zaman Kullanmayın.Sadece Belirlenen Sitelerden İndirirseniz Hiçbir Şey ile Karşılaşmazsınız.Ayrıca Benim Tarafımdan Verilmiş Olan Linklerde Virüs Çıkarsa Koxpu CD ye Çekip Bilişim Suçlarına Dilekçe Verin. Zaten Birşey Cıkarsa Beni Çağırır ifademi Alırlar. ---- | Resmi orjinal boyutlariyla görmek için tiklayiniz. Orjinal resim : 978x486 dir. |
|
| | | | NF Koxp v1859.4 [ HF Tarzı Yaratık Listesi ve İstenen Bütün Herşey Eklendi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|