Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Elite Empire | PK SERVER | Soacv7 | Yeni | +10 İtems +5 Takı

YazarMesaj
prokoxp

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 45
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 107
Rep Gücü : 2

Elite Empire | PK SERVER | Soacv7 | Yeni | +10 İtems +5 Takı Empty
MesajKonu: Elite Empire | PK SERVER | Soacv7 | Yeni | +10 İtems +5 Takı   Elite Empire | PK SERVER | Soacv7 | Yeni | +10 İtems +5 Takı Icon_minitimeC.tesi Ekim 31, 2009 11:26 am

10 İtem[Krowaz İtemleri Ekli] +5 Takı Eşit JOB Herkezin Rahatlıkla PK Bir Database

IP ADRESİMİZ = 212.175.158.15
Kopanel Link : http://212.175.158.15/

Patch indirirken Anti-virüs Programınızı Pasif Haline GEtirin yoksa Exe yi Silebilir
Manuel Patch = eLiTe eMpire Patch.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Linq Yenilendi...

~Oto Üyelik~
~Char Açıldığı Gibi Üzerinde İtemli [Shelli +10 İtem (Krowaz İtemleri Dahil) +5 Takı] 83 Level Statlar Verili Skiller ve Master Açık Doğuyor.SS'lerde Görüceksiniz~
~Stat Bug Yoktur.Relogta Statlarınız Düzeliyor.~
~Tüm Skiller Sorunsuz Çalışmaktadır.[83 Skilleri Dahil].Fakat 2 Tane Skili Databaseden Sildim.Birinci Skill Rogue Master 23 Eskrima Skili.Bu Skili Silmemin Sebebi Kapat Hatası Verdirmesidir.İkinci Skill Warrior Attack 82 Skili.Bu Skili Silmemin Sebebi Effektinde Sorun Olmasidir.~
~ Savaşlar %100 Sorunsuzdur.[SS'lerde Görüceksiniz]~
~Admin,GameMaster,GM ve Küfürlü Nickli Char Açılmıyor.[Admin veya GameMaster İsminde Char Acmak İçin Karakter Editörü Kullanıp NCS Atabilirsiniz.
~Guard Towerlar Kesinlikle Sorunsuzdur.~
~Np Symboller Sorunsuzdur.[50 Kareli 50 Karesiz Olmak Üzere 100 Adet Simge Vardır]~
~Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz.~
~Armor ve Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır Sundriesten ÇekiLebilir.~
~Admin'lerin NP leri Relogta 1 Oluyor.~
~Not:Riote'den 35 NP,Atross'dan 70 Np Gelmektedir.~
~Noticelerin Tamamı TÜRKÇE'dir.~
~Anti-Defance İtemleri Ekli Değildir.[DD 25 vs.]~
~600/600 NP Başlangıç.[NP Bitince NP Alma NPC'si 1 NP Verir !]~
~2.100.000.000 Para Başlangıç~

Elite Empire | PK SERVER | Soacv7 | Yeni | +10 İtems +5 Takı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SorryKO | Pk Server | +5 takı +10 silah | Her job Eşit |Yeni armor & yeni silahlar
» Levvis EmpiRe +8 Shel +3 Takı Sw Yeni Kopp qel 50 Userde savaş var
» Leo Empire Yeni ONLİNE OLDU | +8 iTEM +3 UNİQ TAKI DRAGON SHELLER KROWAZ iTEMİ
» New Server(Yeni)+8 İtem And +2 Takı
» Gondor Empire | > SOACS v32 Kalıcı-Kaliteli PK Server !! Yeni Açıldı