Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Legendko 7/24 onLine Mage server 29 ekimde açıldı buyrun içeri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
prokoxp
| Konu: Legendko 7/24 onLine Mage server 29 ekimde açıldı buyrun içeri C.tesi Ekim 31, 2009 11:19 am | |
| Server Özellikleri=77.223.132.45 KOPANEL =77.223.132.45
DataBaSe Özellikleri,
Dataßase ÖzeLLikLeri; * ÖnceLikLe 74 LwL oLarak Başlangıç, * 80 LwL oLmak İçin 6 Worm, * Full İtem Olarak Başlangıç, * IlIIl Nicklik İLLeqaL Nickler Fix, * Guard TowerLar Sorunsuz ÇaLışmaktadır, * Usko PeLerinLer EkLidir, * Oto Kayıt'tır, * Oto Master'dır, * 50 KareLi & 50 Karesiz oLamak Üzere 100 Adet Simge EkLidir, * MageLer ve RogueLer En İyi Job'tur.[Nowa 2,5 K Civarı, Staff 1,5 K Damage Vurur.] * Castle Siege War Sorunsuzdur,(1. cLan'ın Bayrağı Delos'a AsıLır.) * Potlar Sınırsızdır, * Stat SıfırLama Sorunsuzdur,[34 Stat Point verir Ama ReLoq'Da Düzelir] * Armor & Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır, * Magelerin 75 Skilleri Çalışmaktadır,(Defans verir.) * Oyun İçi KraLLık SeçimLeri Vardır,(King Prize Fixlidir.) * KraL Para DağıtaßiLir & Üstten Yazı Geçer,
Savaşlar •CSW Sorunsuz & Lunar war Sorunsuz •Snow War İçin Ugraşmadim Gereksiz zati
Armors •Dragon Shell •Valkyrie
Weapons •Usko 1705 Weapons •Bifrost Weapons •Exeptional Weapons
ROGUE •Fear (Assassin) •Slash Down (Assassin) Warrior •Double Damage (Attack) MAGE •Silence (Lighting) •Frost Ball (Glacier) •Fire Down (Flame) Priest •Earth Therapy (Debuff) •Crinkle Defence (Master)
Simdiden Hayırlı pusuLarr | |
| | | | Legendko 7/24 onLine Mage server 29 ekimde açıldı buyrun içeri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|