Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma Cuma Ekim 30, 2009 9:17 pm | |
| Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma, Ayrıca Atağınız Birazdaha hızlanıyor 4/10/2008 | Kategori: Knight Online Hileleri | Selamün Aleyküm BeyLer Başlıkta da dediğim gibi Hp ve Mana nızı Aynı anda basabilirsiniz ve Atağınız birazdaha serileşir Ts basarsanız daha da hızlanır Nsl Kullanıcaksınız ; İlk Önce Aşağıda Werdiğim TbL leri İndiriyosunuz Ve Dataya Atıyosunuz Bir oneri ( TBL lerin Yedeğini ALın Sonra Orjinal TBL aramayın ) Ağır diye İndirmemezlik Yapmayın Eğer Kendi Datanızdaki Skill_Magic_4.Tbl nin Ağırlığına Bakarsanız Anlarsınız İşte LinK ::: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1. Özellik : İlk Olarak Hp pota Basıyoruz Hemen Arkasından Mana Pota Basıyoruz Ve Sonuc Hp Potun Donmesini Beklemeden manamız basılmıs oluyo 2. Özellik : Atağınız Hızlanır Ts Basarsanız Daha ii Anlayabilirsiniz ( bu Warior Ve Asaslarda işe yarıyomu bilmiyorum eğer Yarıyosa Sölerseniz Sevinirim. ) Bilidiğiniz Gibi TBL Lerde Virus Trojen Vs Vs Bulunmaz. Ama Tabikide Siz Güvenmesseniz Taratabilirsin %100 Calısır Arkadaslar Lutfen Calısmıyo Diye Laf Atmayınız Şimdiden Teşekkür Ederim ii GünLer !!!!! NOT : Ben Sadece Priest Ve Magelerde Denedim Onun İçin Warior ve AsasLarDa Atağı Hızlandırmıyormuş . Ama Hp ve Mana Basma Tum Charterlerde işe Yarıyor. !!!!!!!!!! NOTTTTTT : Arkadaslar İlk Bas Hp Pot sonra Mana Pot Basmanız Gerekiyor ilk Mana Sonra hp Pot basmaz. Ayrıca Magelerde Bi Hatası War Ts Liyken 33 Alanını 3-4. de vuruyo | |
| | | sinna07
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 30 Nerden : alanya
| Konu: Geri: Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma Ptsi Ocak 25, 2010 5:27 pm | |
| aqa başka siteden upload edermisin | |
| | | by_feto
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 65 Nerden : bursa
| Konu: Geri: Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma Perş. Şub. 18, 2010 9:47 pm | |
| aynen rapidden inmiyor upload.com dan filen yap bu siteden olmasın lütfen... | |
| | | armutcu321
| Konu: Geri: Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma Çarş. Eyl. 14, 2011 11:40 am | |
| | |
| | | | Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|