Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Special Network Mage Database

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Special Network Mage Database Empty
MesajKonu: Special Network Mage Database   Special Network Mage Database Icon_minitimeSalı Ocak 11, 2011 2:09 pm

Mage server hasreti cekenler buyrun gelin
special network 88.223.132.210
tek sorunu var oda user bugun sabah acıldı buyrun

ÖnceLikLe 74 LwL oLarak Başlangıç,
*83/1 Dir Maradonda Lwl Atlıyıp Relog Atıp Masterınızı Actırıp PK BAŞLIYABİLİRSİNİZ []
* Full İtem Olarak Başlangıç,[AŞŞAGIDA BAZI BASLANGIC ITEMLERINI VERİCEM TUMCLASSLARIN]

* IlIIl Nicklik İLLeqaL Nickler Fix,[* Guard TowerLar Sorunsuz ÇaLışmaktadır,1000-2000 aRası VurmakTadır NT ICIN İDEAL
*
Usko PeLerinLer EkLidir,[KONU SONUNDA USKO PELERIN PATCH VERICEM OTO
PATCHE KOYARSANIZ USERLERINIZ USKO UZUN DALGALANAN PELERIN OLARAK GÖRUR
PELERINI[
* 50 KARELİ 50 KARESIZ BUGSUZ SEMBOLLER EKLİDİR [* MageLer ve RogueLer En İyi Job'tur.[Nowa 2,5 K Civarı, Staff 1,5 K Damage Vurur.]
*Rogueler İSE DDSİZ MAGELERI KOLAY KESER DDLILERDE BİRAZ ZORLANABİLİR
* Castle Siege War Sorunsuzdur SORUNSUZ CSW AKTİFTİR
* Sınırsız Pot AKTİFTİR SINIRLI YAPMAK ISTEYENLER KONU ALTINA YAZSINLAR KODU VEREYIM
* Stat SıfırLama Sorunsuzdur,[34 Stat Point verir Ama ReLoq'Da Düzelir]
YaNi Statları Sıfırladıkdan Sonra Relog Atın Ve Girin Statlar Düzelmiş Sekilde Gelicektir* Armor & Weapon Enchant SCLER Çalışmaktadır, SUNDİRESTEN ALABİLİRSİNİZ[
* Magelerin 75 Skilleri Çalışmaktadır,(Defans verir.) 300 - 400 ARASI DEF VERİR* Oyun İçi KraLLık SeçimLeri Vardır,(King Prize Fixlidir.)
https://koxpcu.yetkinforum.com

Special Network Mage Database
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SpeciaL NetWork▐02.2.2011▐●▐EŞİT PK SERVER▐●▐+8/+3 ITEM▐●▐KROWAZ İTEM▐UZUN OMURLU▐-56
» TR Warez Network Mage-Okçu Database Şimdi Açıldı Koş
» Turkuaz-Network ŞİMDİ ACILDI//MAGE-OKCU DATABASE
» ßLuE NetwoRk >> ÖzeL [Database]- <<Mükemmel>> - Pk Database +8 chitin / +10 ezik Taki
» SpeciaL NetWork