Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Sprinqmt2 emek serveri gmler ilgili günde 3 kez ox yarismasi eventler efsunlar 0 yang | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Sprinqmt2 emek serveri gmler ilgili günde 3 kez ox yarismasi eventler efsunlar 0 yang Perş. Ocak 06, 2011 6:33 pm | |
| Serverimiz yeni açılmıştır. Oyunumuzun wep sitesi : www.sprinqmt2.com Oyunumuz hiç kapanmayacaktır. Hergün düzenli olarak saat 16:00 ve 21:00 da event yapılmaktadır.
-Serverimizde itemler demircide +9a kadar basılmaktadır . Zırhçıda 61 lwl zırhları silahçıda da 65 lwl 2. sınıf silahlar mevcuttur. Npc de otomatik skillerimizi P yapabilirsiniz -Lvl sınırı şimdilik 99dur en yakın zamanda 127 lwle yükseltiltilecektir. -Şeytan kulesinin bütün katları azrail katı dahil olmakla birlikte çalısmaktadır. -Droplar her zaman açıktır. Değerleri değişebilir.(yerine göre %1000, %750, %500 gibi…) -Sitemizde Level sıralaması, Oyundaki yenilikleri takip edebileceğiniz, diğer oyunculardan bir konu hakkında yardım alabileceğiniz, resim-bilgi-item alış satış duyurularınızı sitemizden ve Messenger adresimizden takip edebilirsiniz. -Oyunda hile, hack gibi durumlar en düşük seviyededir. Yinede gördüğünüz bir hileyi video veya resimle belgelendirip Messenger üzerinde oyun yöneticisine ulaşabilirsiniz. Değerlendirilecektir. -%100 Güvenli, Hızlı ve Ucuz ITEMSOP bulunmaktadır. Peki, ITEMSHOP’ta neler var? ; Savaşçı-sura-ninja-şaman çelikleri Takılar-kalkanlar Editli İtemlerimiz. (Her levelden) Özel item setlerimiz bulunmaktadır.
-Günde 3 kez OX yarışması yapılmaktadır. -Oyun hakkındaki tüm değişikler, gelişmeler resmi sitemizden duyrulacaktır. -Uyku modu, ve herhangi bir fallback (geriye dönüş) olma ihtimali yoktur. Oyunumuz hergün yedeklenmektedir.
İYİ OYUNLAR DİLERİZ !.. [TL]NoFeaR Sprinqmt2
Resmi Sitemiz : www.sprinqmt2.com Msn Adresimiz :sprinqmt2@hotmail.com | |
| | | | Sprinqmt2 emek serveri gmler ilgili günde 3 kez ox yarismasi eventler efsunlar 0 yang | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|