Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| I Can Football ICF Destek Ekibi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: I Can Football ICF Destek Ekibi Çarş. Ocak 05, 2011 2:15 pm | |
| Oyunda bazı oyuncuların isimlerinin yanında [DEV] ya da [GM] gibi ifadeler var. Bunlar ne anlama geliyor?DEV: Developer, yani geliştirici anlamındadır ve Sobee'de I Can Football'u geliştiren takım üyesini belirtir. GM: Game Master, yani oyun yöneticisi anlamındadır ve oyun ortamının yönetiminden sorumlu kişileri belirtir. Oyun yöneticileri kimlerden seçilmektedir ? Ben de Game Master olabilir miyim ?I Can Football'da Game Master olabilmek için iyi bir oyun tecrübesine ve alımlar sırasında belirtilecek olan belli başlı kriterlere sahip olmak gereklidir. Game Master alımları dönem dönem yapılmakta ve başvurular ile ilgili duyurular web sitemiz ve forumlar aracılığıyla yapılmaktadır. Alımların yapıldığı dönemlerde siz de Game Master olmak üzere başvurabilirsiniz. Oyun içinde zaman zaman farklı isimlerde GM'ler görüyorum ? I Can Football'da görevli olan kaç tane Game Master var ? Oyun düzenini sağlamakla görevli Game Master'larımız gözlem amacıyla farklı zamanlarda farklı oyun odalarında bulunabilir, maçlara katılabilirler. ICF Destek Ekibi aşağıdaki kadrodan oluşmaktadır: Flawless [GM] ICF Destek Ekip Lideri 1. Takım 2.Takım 3.Takım 4.Takım Macho [GM] Takım Kaptanı Corbin [GM] Takım Kaptanı R.Carlos [GM] Takım Kaptanı Ronaldo [GM] Takım Kaptanı Eclipse [GM] | A.Silva [GM] | Unix [GM] | Officer [GM] | Risky [GM] | Lost [GM] |
| Meto [GM] | Uniyoung [GM] |
|
| Deniz [GM] |
|
|
|
|
| |
| | | | I Can Football ICF Destek Ekibi | |
|
Similar topics | |
|