Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| I Can Football Online Oyun Rehberi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: I Can Football Online Oyun Rehberi Çarş. Ocak 05, 2011 2:07 pm | |
| İ Can Football Nedir ?
İ Can Football Sobee Oyun Stüdyosu ve Vestel İşbirliğiyle Yapılan 11 e 11 Online Maç yapılabilen Bir Futbol Oyunudur .. İ Can Football ı Nasıl Oynarım ?
Öncelikle Sitesinden Kayıt Oluyoruz .. Sitesi : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Directx 9.0c :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NETFramework 2.0 :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oyunun Düzgün Çalışması İçin Bunlara İhtiyacınız Var .. Mevcutsa ve Vistanız varsa İndirmenize Gerek Yok .. Gerisi Resimli Anlatım ..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768. |
Veya Bu Adresten Videolu anlatım .. :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oyunun Mantığı ..
Oyunun Mantığı Takımınızda Kendi Mevkinizide Oynamak Yani Gerçek Futboldaki Gibi .. Savunma Karşı Takımın Forvetini Etkisiz Hale getirip ileri Top atar .. Forvet gelen topları değerlendirir .. Fifadaki Gibi ! den fazla oyuncuyla oynamıyorsunuz ve Oyunda Kondisyon seviyesi var .. Oyunun Haritasının yanındaki çubuk kırmızıya dönünce koşamıyorsunuz .. yürüyorsunuz .. Fakat O Çubuk Hemen Doluyo (3-4 Sn.) Oyunun Kontrolleri
Oyunun Kontrolleri Fifa Gibi Diyebiliriz .. A tuşu Orta Açma Havadan Pas .. Top Rakipteyken Kayma S tuşu yerden pas verme .. D tuşu şut çekme rakipteyken pres yapma shift tuşu hızlı koşma .. ENTER tuşuna basıp Maçtayken Msj Yazabilirsiniz .. İYİ OYUNLAR ... | |
| | | | I Can Football Online Oyun Rehberi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|