Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Upshift StrikeRacer Online Oyun İnceleme Çarş. Ocak 05, 2011 1:26 pm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunumuzun ismi UpshiftStrikeracer Zevkli Yarış+Aksiyon severler için güzel bi oyun + Rehber kısa ve öz Beyler Baktımki bu bölüm çok durgun hiç yeni oyun rehberi yok bende bitane açmaya karar verdim
Öncelikle oyunun sitesini + download adresini veriyim Oyunun sitesi Tıkla Oyuna Kayıt olmak için Tıkla Oyunun download bölümü Tıkla Tavsiye ettiğim indirme sitesi(Hızlı) Tıkla
Oyundaki Silahlar Machine Guns + Special Weapons ( Makineli Tüfekler + Özel Silahlar ) Tıkla Missile Launchers + Cannons (Füze Atıcılar + Top Atıcılar ) Tıkla Rear (Mayın) Tıkla
Silahları anlatmaya gerek duymadım herkes biliyo ve sadece şunu söyliyim arabaya yaklaşınca otomatik hedef oluyo ve ateş etmemiz kolaylaşıyo tabi biraz uzaklaşınca bu bozuluyo
Şimdi 1 - 2 tane resim koyuyorum Biraz şekil olsun diye büyük koyuyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İşte en güzel yere geldik oyunun özellikleri araba değiştirebilirsiniz Modifiye edebilirsiniz Silahlarda döşeyebilirsiniz Nitro var Oyun yön oklayırla oynanıyo ve d ile ateş s ile silah değiştirebiliyosunuz shift de nitro
Hepsi Güzel Tabiki Biraz level atlamanız gerekiyo yani 1 - 2 lvl arabalar ucuz çok pahalı değil Oyun yüksek sistem istemiyo boyutuda 300mb civarı alıntı değildir + kaç günden beri buraya bakıyorum konusunu göremedim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arada can sıkıntısına birebir yeni olduğu için çok kalabalı değil İyi Oyunlar Bu arada yarın Wolfteam+Talesrunner in rehberini hazırlayacağım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]