FreeStyle Street Basketball Nasıl Oynanır ? (Anlatım)
Yazar
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: FreeStyle Street Basketball Nasıl Oynanır ? (Anlatım) Çarş. Ocak 05, 2011 1:04 pm
FreeStyle Street Basketball Nasıl Oynanır ? (Anlatım)
HATIRLATMA
Bu basket oyununda maçlar adındanda anlaşıldığı gibi sokakta geçiyor. Oyunda anladığıma göre basket takımımızı kurup maçlar kazandıkça oyuncularımızı geliştiriyoruz. Bu geliştirmeler 2 kısımda biri dış görüntü yani takımımızdaki oyuncuların maç kazandıkça onların dış görünüşlerini değiştirebileceğiz ayrıcada bir diğer elişim olarak oyuncularımız maç kazandıkça Level atlama bazında gelişicekler. Örneğin başlangıçta Level 10 olan oyuncu maç oynayıp tecrüde kazandıkça level 30 olabilecek bu şekildede daha isabetli atışlar yapabilecek. Bence bu level atlama özelliği oyunu çok eğlenceli yapacak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyundaki sesler rap tarzı müzikler olduğu için süper yapıyor oyunu... Oyunun müzikleri Lloyd Banks'den
Sonuçta bu oyun benim merakla beklediğim oyunlardan biri bilgisayara az basketbol oyunu çıktığı şu günlerde bu oyun ilaç gibi gelcektir sanırım ve umarım bu oyun beklentilerimi karşılar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çok kısa bir not = Oyunda kız basketbolcular var
FreeStyle Street Basketball Nasıl Oynanır ? Şimdide Size Bunu Anlatayım...
Maç kazandıkça maçtaki performansına göre not alıyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o nota göre de experiance ve point kazanıyosun...
mesela maçta kaybeden takımdasın ve sayı atmaktan başka birşey yapmadın. Ozaman "F" alıyorsun bunun karşılığı da 30exp(30point)
ama kazanan taraftasın ve 2şer 3er tane block[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] asist[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rebound[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] steal ve bol bol sayın varsa "AAA" alıyorsun bunun karşılığı da 150exp (150point)
AAA = 150exp. 150point
AA = 120exp. 120point
A = 90exp. 90point
diye gidiyor... En düşük olan "F".
sonra pointlerinle(Puanlarla) kıyafet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] skill[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] train ya da freestyle alıyorsun.
Oyunda Oyuncunuzu Seçerken Pozisyonunu Belirliyorsunuz