Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Zoo Mumba Yardım Başlangıç Resimli Anlatım Salı Ocak 04, 2011 4:36 pm
Merhaba Arkadaşlar; Oyunumuzda gerekli olan yardım bölümü ile ilgili detaylı anlatım aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Oyunun sağ alt köşesinde bulunan (?) simgesine tıklamanız ve yardım bölümünü başlatmanız lazım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (?) simgesine tıkladığımız zaman karşımıza yardım sayfasının ilk bölümü gelecektir.Burada çit satın alma ve oyun alanına yerleştirme anlatılmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sağ ok tuşuna bastığımızda 2.bölüm karşımıza gelmektedir 2. bölümde hayvan satın alma ve çit alanına yerleştirme anlatılmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sağ ok tuşuna tekrar bastığımızda hayvanları nasıl besleyeceğiniz yem,su,sevgi ve temizlik simgeleri olan bölüm gelcektir bunların herbirine bastığınızda hayvanlarınızın yemini,suyunu,temizliğini yapıp sevgi verebilirsiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sağ ok tuşuna tekrar bastığımızda hayvanat bahçemizde yol yapımı ve bağlantıları anlatılmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sağ ok Tuşuna tekrar bastığımızda burda hayvalarımıza vereceğimiz yem,su süper yem süper ilaç alımı ile ilgili detaylı anlatım bulunmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sağ ok tuşuna basarak tekrar ilerlediğimizde Hayvanat bahçemize bina satın alımı ve yerleştirmesi anlatılmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sağ ok tuşuna tekrar basarak ilerlediğimizde Mumba Lirası alımı ile ilgili bankadan yardım kısmı bulunmaktadır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sağo ok tuşuna tekrar basarak ilerlediğimizde Ziyarteçilerin bırakmış olduğu çöplerin temizlenmesi gösterilmektedir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sağ ok tuşuna tekrar basarak ilerlediğimizde HAyvanat bahçemizi ziyaret eden ziyaretçilerin ne kadar memnun kaldıklarını gösteren zoo metre anlatımı vardır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunla ilgili yardım bölümü resimlerle ve detayları ile sizlere aktarmaya çalıştım umarım işinize yarar iyi oyunlar dilerim.