Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Legionnaire Band "Unknown Class"

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Legionnaire Band "Unknown Class" Empty
MesajKonu: Legionnaire Band "Unknown Class"   Legionnaire Band "Unknown Class" Icon_minitimeSalı Ekim 27, 2009 6:19 pm

http://hotfile.com/dl/27941001/2de5083/Legionnaire_Band-Unknown_Class_Hatas-Patch.rar.html

Merhaba,

Öncelikle bir çok kişinin sorunu olan ve bu sorunu yorumlarda bize bildiren arkadaşlar için resimli olarak açıklama yapacağım..

Sitemizden İndirdiğiniz Dosyaları .exe'den Çıkarmak

• Öncelikle indirdiğimiz dosyaya 2 Kere Tıklayarak çalıştırıyoruz.
  • Tıkladığımızda aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran göreceksiniz.

Legionnaire Band "Unknown Class" Privateserverlar.blogspot.com-dosyalar%C4%B1-setuptan-%C3%A7%C4%B1karma-1

• " Gözat " Butonuna tıklayarak dosyayı istediğimiz bir yere ve ya hiç ellemezseniz .exe'nin yanına çıkartacaktır.
  • Dosyayı çıkartacağı yeri seçtikten sonra " Yükle " butonuna basıyoruz..
Legionnaire Band "Unknown Class" Privateserverlar.blogspot.com-dosyalar%C4%B1-setuptan-%C3%A7%C4%B1karma-2

• " Yükle " Butonuna bastıktan sonra dosyanın çıkartmayı (Yeşil Alanın Dolması)'nı bitirmesini bekliyoruz..
Legionnaire Band "Unknown Class" Privateserverlar.blogspot.com-dosyalar%C4%B1-setuptan-%C3%A7%C4%B1karma-3

• Yükleme bittikten sonra seçtiğiniz yerde klasör oluşacaktır..
Legionnaire Band "Unknown Class" Privateserverlar.blogspot.com-dosyalar%C4%B1-setuptan-%C3%A7%C4%B1karma-4

Hala Sorun Yaşayan Arkadaşlarımız varSa Konuya Yorum Yazarak Belirtirlerse Yardımcı oLuruz..
https://koxpcu.yetkinforum.com

Legionnaire Band "Unknown Class"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hero's Valor (Unknown Class Hatası) Patch
» couldn't find decals.wad in "DEFAULTGAME" search patch-
» Sürgün Mağrası Heuk-Yong Bir Efsanenin Günlüğü Görevi "Resimli Anlatım"
» "Command" bölümü acıklama?
» unknown error