Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Sokak Çeteleri Binalar Paz Ocak 02, 2011 10:36 pm
Binalar
1. Boş Parsel
İnşa Edebilecek Koşullara Sahip Olduğun Takdirde Buraya Sahip Olabilirsin . Bunun İçin Bazı Yetenek Ve Seviye'ye Gereksinim Vardır.
Eğerki Bir Bina Yapabilecek Seviyede Değilsen Binadaki Satın Alma Seçeneği Deaktif Olacaktır Ve Size Gereken Seviye Hakkında Bilgi Verecektir
2. İnşalar Her Bina İçin:
* Güvenlik düzeyini Yükseltip Düşürebilir. * Onarabilirsiniz.
Her Fabrika İçin:
* Güvenlik düzeyini Yükseltip Düşürebilir. * Üretim Türünü Değiştirebilirsiniz.
Güvenlik Düzeyi binanın korunmasını belirler. Her Seviye Binanın Korunması için 0.5 kat Korunma Ekler Yani 3 ise korunma düzeyi 4.5 a yükselir.
Üretim Düzeyi bir gün içinde üretilecek ürün miktarını belirler – ayrıca üretim kalitesini, ve nakit gelirini.
Ofisler
Ofisler daha fazla haraç almanızı sağlar. Her ofis 100 haraç almanızı sağlar. Ama ofis diktiğiniz zaman ofisinizin seviyesini yükseltikten sonra. Her seviye 20 haraç daha almanıza işe yarayacaktır. Her ofisi en fazla 5 seviye yapabilirsiniz.
NOT: En fazla ne kadar haraç alabiliyorsanız. Bir yer boş bırakın ki haraç atak ve savunmanız düşmesin.
Fabrikalar İçecek Ve Sigara Fabrikaları kurabilirsiniz. İçecek ve Sigara üreterek bunları satabilir veya kulübünüze koyarak diğer üyelerin canını ve enerjisini doldurmasına fayda sağlayabilirsiniz.
Kulüp,Hotel ve Cafeler
Kulüp,Hotel ve Cafe kurabilirsiniz. Cafede sadece içecek türlerini,Kulüp ve Hotelde içecekleri,sigaraları ve dansözleri koyabilirsiniz. Bunların size günlük gelirleri de vardır.
Bina yapımı için neler gerektiği binaların karşılarında da yazmaktadır.