Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Battle Dawn İttifak | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Battle Dawn İttifak C.tesi Ocak 01, 2011 11:47 pm | |
| Oyunun olmazsa olmazlarından İttifak...
Takım çalışması olmadan düşmanlarınızı alt edemez, dünyaya hakim olamazsınız. Bu yüzden ittifak, iyi bir ittifak gereklidir.
Bir ittifağa katılmak için İttifak Liderinin size davet göndermesi gerekmektedir. Kabul ettiğiniz takdirde dahil olabilirsiniz. Veya kendiniz bir ittifak kurabilirsiniz, maliyeti 1 enerji(mana)dır. Diğer oyuncuları davet etmek için oyuncunun kolonisine gelerek, tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan Mektup simgesine (ittifak daveti) tıklamanız yeterlidir, bununda masrafı 1 enerji(mana)dır.
İttifak üyeleri birbirlerinin bütün imkanlarını kullanırlar, yönetmek dışında. *Radarlar (gözetleme kulesi), bütün ittifak üyeleri için aktiftir. *İttifak üyesinin her yerleşkesi eğitim üssü görevi görür, birlikleri (gemi) konumlandırabilirsiniz. *Yalnızca üyeler arasında kaynak alış verişi yapılabilinir. *Bonus olarak gelen bütün kaynaklar, ittifak üyelerine de verilir (madenler, kuyular, kristaller, kalıntılar) *İttifaklar için özel chat kanalı vardır *Üyeler arasında toplu mesaj göndermek mümkündür *Bütün üyeler birbirlerinin kaynak bilgisini, askeri bilgiyi, yerleşim bilgisini görebilmektedir *İttifak lideri kendi emirlerini yayınlayabilir, ittifak sayfasının üst bölümünde görüntülenir *İttifak lideri ittifağın ismini ve etiketini yeniden adlandırabilir
-İttifak üyeleri birbirine saldıramaz -İttifak içi oylama sistemi vardır. İttifak üyelerinin yarısından fazla oyu alan oyuncu yeni lider olur. İttifağa katılan her üye otomatik olarak lidere oy vermiş sayılır, yeniden oy kullanarak bu değiştirilebilinir. -Oyunun önemli getirilerinden olan Kalıntılar ittifakların kontrolündedir. Güç göstergesi olan kalıntıların işlevi mümkün olduğunca ittifakların işine yaramaktadır (kalıntılar kılavuzuna bakabilrisiniz)[URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL] | |
| | | | Battle Dawn İttifak | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|