Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Jamia Online ! Avatarını oluştur Ve Oyuna Başla | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Jamia Online ! Avatarını oluştur Ve Oyuna Başla C.tesi Ocak 01, 2011 6:35 pm | |
| Oyun Adresi tr. ile başladığı için sanırsam çeviri bir oyun o yüzden profesyonel oyunlar bölümüne açmadım[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jamia Online joygame.com Tarafından Yapılan(belkide sadece çeviri) Oyundur.oyun Sanalika,Gazogen Adlı Oyunlar Gibi İşliyor Özelliklede Site Yönünden Gazogene Bayağı Bir Benzemekte...Oyun Şuanda Kapalı Beta Aşamasında Ve KAyıt Alınıyor (Sanırsam)...Ama Oyun Benim Pek Hoşuma Gitmedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyun RPG Tipi Üstten Bakış ama karakter fake 3D hala anlayamadım nasıl uydurabilmişler (veya kafalarında öyle birşey canlandırmışlar) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyundan Birkaç Resim Koyuyorum Ve Yorumları Size Bırakıyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ev Düzenleme Sistemi Gayet Güzel/Grafiklerde Öyle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Burdan Bölüm Seçiyorsunuz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Burasıda Bir Mekan Sizlerden Fikir Almak İçin Açtım bu konuyu sizce güzel mi değil mi ben tantııım filimini izlediğimde çok tutar demiştim ama..... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | Jamia Online ! Avatarını oluştur Ve Oyuna Başla | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|