Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Jamia Online Hayat Yeniden Başlıyor | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Jamia Online Hayat Yeniden Başlıyor C.tesi Ocak 01, 2011 6:33 pm | |
| Ogün başlarken bir farklılık yoktu. Belki de içten içe bugünün biraz değişik olmasını dilemişti, o kadar. Aslında kötü bir hayatı yoktu; arkadaşları, gittiği yerler, takıldığı ortamlar hoştu. Ama o daha fazlasını istiyordu. Doğru olan da bu değil miydi? Uyandıktan sonra duşa girdi. Annesi kahvaltı hazırlamıştı.`Günaydın oğluşum!` dedi. Genç, biraz da gülümsemeyle kafasını salladı:`Günaydın anne.` Kahvaltıda haberler dinlenmişti yine. `…Bazı AB ülkeleri vize uygulamasını yumuşatmaya pek istekli görünmüyor… Ve sayın izleyiciler, gün geçmiyor ki Türkler bir şey daha başarmasın. Bir Türk firması, `Eğlencenin kapıları açıldı!` sloganıyla…`Babası televizyonu kapatmıştı. `Hadi yemeğini bitir, okula geç kalacaksın`dedi tatlı sert bir dille. Bir şey vardı sanki aklında, bir şey canlanmıştı. Ama kayboldu. Bir an kahkaha atmamak için kendini zor tuttu. Ne olmuştu böyle ona? Hem kendini hem de çantasını topladı, evden çıktı. Okulda bir sürü derse girdi, bir sunum yaptı, arkadaşlarıyla ders kaynattı ve gülüp eğlendi. Ama ilginçtir, aklında durmadan `Eğlencenin kapıları açıldı!` cümlesi yankılanıyordu haber spikerinin tok sesinden. Çıkışta her zamanki gibi arkadaşlarıyla toplanmış, her zamanki geyikleri yapmış ve biraz da gülmüşlerdi. Sonra sokakta gezmeye başladılar. Arkadaşlarının biraz gerisinden, esen rüzgârın keyfini çıkararak yürüyordu. Bir evin yanından geçerken pencereden gelen gümüşi bir ışık gözüne çarptı. Hemen ardından yaşlı bir adamın sesinden `Selam dost` cümlesini duyunca dönüp dikkatlice baktı, ama bir şey göremedi. Arkadaşları da görmüşe benzemiyorlardı. Yollarının üzerindeki kafede biraz oturup birer kahve içtiler. Tam kahvelerinin yarısındayken içeriye tanıdık bir silüet girdi. Sevinerek ayağı kalktı, `Beyler…` dedi. Sonra durdu, `Beyler ve bayanlar` diye düzeltti şakacı bir üslupla. `Bir arkadaşımı gördüm, hemen geliyorum.`/e arkadaşına doğru yürüdü. `Cemil!`dedi. Arkadaşı bir an şaşırdı, sonra gülümsedi:`Vay kardeşim, nasılsın?` `Eh, idare ediyoruz işte. Sen ne yapıyorsun, nerelerdesin7` `Abi ben çok iyiyim, hatta süperim. Ama senin canın fena sıkkın gibi. Merak etme bir yer buldum, inanılmaz! Sürekli eğlence, partiler, sohbet, oyunlar… Aklına ne geliyorsa, hatta daha fazlası!` Bir nefes aldı ve çabucak devam etti: `Şimdi acil gitmem lazım ama sıkma canını. Belki kendin bulamazsın ama sana bir davetiye göndereceğim, onunla oraya gelebilirsin. Hadi kaçtım ben, orada görüşüz!` Bu konunun orjinaline BURADAN ulaşabilirsiniz. | |
| | | | Jamia Online Hayat Yeniden Başlıyor | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|