Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| FLOODER 1859 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
free_danger
| Konu: FLOODER 1859 C.tesi Ocak 01, 2011 12:02 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Moradon Flood Programını dahada basitleştirip yaymamdaki amacım; bir çok kullanıcının bu programa sahip olup insanları oyundan bezdirmesidir!! Artik insanlar satiş yapamaz hale geldiler.. Flood yapamıyorlar.. Ve sinirlenip itemleri pazara koyuyorlar. Buna bir çok defa şahit oldum.. Bu programı artık ticaret kapisi haline getirdiler.. Bu program herkeste olursa bu akli beyinlerine siğmayan çakallll ticaretçilere darbe olur ve istediklerini elde edemezler.. Bu flood olayı fix'lenene kadar kullanın ve bu insanlara Yani para karşiliği flood yapanlara firsat vermeyin.. Hepinize iyi oyunlar.. Kullanımı : Windows XP işletim sistemi kullanıcıları Seç yapmadan Direk yükle diyerek programı aktif hale getirip oyuna gireceksiniz.. " Buraya yazın.. " kısmını silip yazacağınızı yazın alt taraftan Hizinizi seçin ve Fuck Moradon - Başlat deyin..!! Aşağidakini seçmeden başlat derseniz program çalışmaya bilir ve hata verebilir bazen.. Boyle oldugu zaman tekrar giriş yapin programı açıp kapatiniz.. Windows Vista ve W7 kullanıcılari " YÜKLE " demeyin.. Programdan " Seç "'e basarak Knight online klasörüne gidiniz ve KnightOnline.exe 'yi seçiniz.. Download: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | FLOODER 1859 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|