Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Dexmt2 / 94 level baslangic / yenİlİkcİ server / eventler / kacirma derİm. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
DquKan
Mesaj Sayısı : 35 Rep Puanı : 104 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : ist
| Konu: Dexmt2 / 94 level baslangic / yenİlİkcİ server / eventler / kacirma derİm. Perş. Ara. 30, 2010 2:02 pm | |
| Dex Mt2 GururLa SunaR Sürekli Kapanan Serverlardan SıkıLdınızmı? | Lag Sorunu Yasamaktan Bıktınızmı? | Sık Sık Rest Atılan ServerLara Sinir OLdunuzmu? | GmLerin YakınLarına Veya ArkadasLarına item Vermesine Sinir mi oLdunuz ? | Bunların Hiç Birini Yasamadan Keyfimce Oyunun Tadını Çıkarmakmı İstiyorsunuz? DAHA NE DURUYORSUNUZ? İstediğiniz Ve Sabırsızlıkla BekLediğiniz Bu Serverı Biz Ayağınıza Getirdik . . . 7/24 ONLİNE SERVER Kaliteli Yönetim Kadrosu % 1000 Drop , İtem , Yang Server Koruma Sistemi Professional PaneL Azrail Katı Açık Kuleler Açık % 99Türkçe Özel Binek Özel Npc 94 LeveL BasLanqic. .................................................. ............................................ KRaLiyet BaLikcidadir... 94 LvL BasLangıç Üzerinde İtem Ve At Üstünde Baslangıc BinekLer Aktifdir. PANEL:[HIDE]Dex Mt2 | ?yi Oyunlar Diler .................................................. ............................................ | |
| | | | Dexmt2 / 94 level baslangic / yenİlİkcİ server / eventler / kacirma derİm. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|