Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Alliance Of Valiant Arms Online Rütbe Sistemi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Alliance Of Valiant Arms Online Rütbe Sistemi Çarş. Ara. 29, 2010 10:32 pm | |
| Rütbe Sistemi Rütbelere Buradan Ulaşabilirsiniz. ■ Chat Komutları /cls - chat penceresindeki yazıları temizler /r message - size en son mesaj gönderen kişiye mesaj gönderir /? or /help or /h - komutların ne işe yaradığını yazar /g. - sadece arkadaşlarına ve clan üyelerine mesaj gönderir /quit - oyunu kapatır /kick name - oyundan oyuncu atmak için SADECE room master t arafından kullanılabilir /f or /friend - arkadaşlık penceresini açar /b or /block - bloklu kiş ilerin penceresini açar /clan - clan penceresini açar /w name - özel mesaj göndermek için /kick - kick penceresini açar ordan seçip kickleyebilirsiniz ■ A.V.A. Sözlük AB - Auto-Balance AR - Assault Rifle CW - Clan War DS - Drag Shot FF - Friendly Fire HG - Hand Gun HS - Head Shot K/D - Kill/Death Ratio PM - Pointman RM - Rifleman RPG - Rocket-Propelled-Grenade S/D - Score/Death SG - Shotgun SMG - Sub-Machine Gun SR - Sniper Rifle TK - Team Kill VC - Voice Chat Oyun bu akşam yaklaşık saat 9 da açılcaktır herkese duyrulur Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıcam umarım beğenirsiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | Alliance Of Valiant Arms Online Rütbe Sistemi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|