Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| S4 League Kısaltmalar | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: S4 League Kısaltmalar Çarş. Ara. 29, 2010 7:13 pm | |
| Evt arkadaşlar oyunda gördümki bazıları yanlış kullanıyor ardından kendini haklı görüyor kısaltmalar ve açıklamaları işte == gn = good night(iyi geceler) bb = bye bye(güle güle) afk = away from keyboard(pc başında diilim) brb = be right back(döneceğim) lol = laughing out loud (kahkaha atmak) rofl = rolling on the floor laughing(yerlere yatmak) omg = oh my goodness(aman tanrım) wb = welcome back(hoşgeldin) rpr = repair(tamir) ty = Thank you (teşekkür ederim) np = No problem ( önemli değil ) noob = Yeni Oyuncu cik = beginners quest'i devam eden oyuncu exp = or xp experience tnl = to next level (bir sonraki level) ks = kill steal (başkasının saldırdığına saldırıp exp çalmak) g2g = got to go (gitmem lazım) dmg = damage (hasar demek) dot = damage over time (uzun süre devam eden hasar) res = resurrection (yeniden dirilmenin kısaltması) Damn = kahretsin lfc : looking for clan ( clan ariyorum) lfm: looking for member (gruba uye ariyorum) btw: by the way ( bu arada) tbh: to be honest (durust olmak gerekirse) imo: in my opinion (benim gorusume gore ) asap: as soon as possible ( en kisa zamanda) wtf: what the **** (nooluoz **** ) ftw: for the win (yenmek icin) imba: imbalanced (denegesiz ne yapacagi belli olmayan) brb: be right back (geri donecem) cya: see you (gorusuruz) omg: oh my god k: ok pwned/owned: (yenilmek ezilmek patlamak / yenmek ezmek) gooms: get out of my side ( cekil karsimadan) gg: good game gl: good luck ( iyi sanslar) hf: have fun (iyi egelenceler) sigh:sıkıntı anlamında bir ifade rulazz: ( cok iyi anlaminda kullanilan bir ifade) | |
| | | | S4 League Kısaltmalar | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|