Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| S4 League İstediğiniz Eşyaları Tasarlayınız | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: S4 League İstediğiniz Eşyaları Tasarlayınız Çarş. Ara. 29, 2010 7:03 pm | |
| Büyük bir ilgiyle karşılanan Pimp Your Playa etkinliğimizden sonra aranızdaki tüm sanatçılara, yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri bir fırsat daha sunmak istiyoruz: S4League Item Design Etkinliği! Bu etkinlik ile S4League'de sahip olmayı hayal ettiğiniz eşyaları ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Bu eşya, belli bir kıyafet, bir aksesuar ve hatta bir evcil hayvan bile olabilir, aklınızdan geçeni çizmekten ve bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Ancak bir sınırlama var: Silahlara izin yok! S4League'de çok sayıda başka başka eşyalar yer aldığından silahların eksikliğini hissetmeyeceğinizi düşünüyoruz. Lütfen unutmayın, göndereceğiniz silah çizimlerini değerlendirmeye almayacağız. S4League'de halihazırda ne kadar çok eşya olduğunu, kostüm, headgear, aksesuar seçkisinin ne kadar geniş olduğunu bir düşünün. Bu yarışmaya, varolan bu eşyaların değiştirilmiş, üzerlerinde oynanmış yeni halleriyle katılabilirsiniz, burdan yola çıkarak tamamen yeni bir şey yaratma şansını iyi değerlendirin! S4League Item Design etkinliğinin galibi kendi tasarımı olan tamamıyla eşsiz eşyasını s4League'de giyme şansına erecek. Etkinlik 6 Mayıs'ta başlayarak 24 Mayıs'a kadar devam edecek. Katılabilmek için çiziminizi ekleyerek alaplaya takma adınızla birlikte ]Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız..! TIKLA VE SENDE ÜYE OL !] adresine bir mail yollamanız gerekiyor. Son tarihin 24 Mayıs olduğunu lütfen unutmayın. Çizimlerinizi merakla bekliyoruz! İyi şanslar ve iyi eğlenceler, | |
| | | | S4 League İstediğiniz Eşyaları Tasarlayınız | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|