Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| LOCO - Sınırlı Sayıda Üretim 26/08/10 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: LOCO - Sınırlı Sayıda Üretim 26/08/10 Çarş. Ara. 29, 2010 6:37 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Açılış hazırlıkları vesilesiyle, ofisimizde son derece ünlü birini ağırladık. Kendisi “Roh Chang Kyun”, LOCO - Land of Chaos'un yapımcısı ve de yaratıcı beyni. Bu kadar güzel bir oyuna imza attığı için kendisine teşekkür ediyoruz.
Sizler için çok nadir bulunan ve özel birşey getirdi: Seksi Stella ile desteklenen orijinal LOCO tasarımını taşıyan 5 adet eşsiz ve de yüksek kalitede mousepad, üstelik hepsi de Roh Chang Kyun tarafından imzalandılar. "Nadir" dememizin sebebi, bu mousepad'lerden sadece 5 adet bulunuyor olması! Ve bunları başka hiçbir yerden satın alamıyorsunuz, mousepad istiyorsanız alaplaya'dan kazanmak zorundasınız! Belki de kazanan beş şanslı kahramandan biri siz olacaksınız, kimbilir.
İşte kurallar: Kurallar son derece basit. Beş pad'i, yarından itibaren (27 Ağustos Cuma) 6 Eylül Pazartesi gününe kadar, LOCO'ya günde bir kere giriş yapan tüm kullanıcılar arasında yapacağımız çekilişle dağıtacağız.
Mousepad hakkında: Bu mousepad, etkileyici bir tasarım, hassasiyet, fonksiyonellik ve de muhteşem bir işçiliği bir arada barındırıyor. Tüm mousepad'ler Almanya'da üretildi ve üretimde en yüksek kalitedeki materyaller kullanıldı. Tasarım harikası, aliminyum yapısı sayesinde kesinlikle çizilmiyor ve yıllar boyunca her gün kullanıldığında bile eskimiyor. Anodize aliminyum yüzeyi, sürtüşmeyi azaltıyor ve kullanırken adeta süzülüyormuş hissini yaratıyor | |
| | | | LOCO - Sınırlı Sayıda Üretim 26/08/10 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|