Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Land of Chaos Kurulumu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Land of Chaos Kurulumu Çarş. Ara. 29, 2010 6:34 pm | |
| alaplaya ile yeni tanışan tüm oyuncular için Land Of Chaos Online'a giriş yapmanın üç kolay adımı:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1. Yükleme Eğer zaten alaplaya'ya üyeysen, oyun yüklemeye tıklayarak oyun istemcisini kolaylıkla yükleyebilirsin. Henüz bir hesabın yoksa, kayıt olmak için buraya tıkla. Yükleme sayfasına, LOCO sitesinin üst sağ köşesinden ulaşabilirsin. Bu yükleme sayfasında oyunu yükleyebileceğin, partnerimiz olan pek çok web sitesinin link'lerini de bulacaksın.
2. Kurulum Oyunu yüklemek, network bağlantına bağlı olarak biraz vakit alabilir. Bu esnada LOCO, kahramanlar ve içinde yaşadıkları dünya hakkında daha fazla bilgi almak için neden LOCO Chronicles Merino's Book of Heroes ve LaairHathy's Spellbook'a göz atmıyorsun? Oyun yüklendiğinde kurulum sihirbazını başlatmak üzere harekete geçebilirsin.
3. Yamalama & Giriş Pekala, artık LOCO'ya ilk giriş gerçekleştirilebilir: Oyunu başlatırken, LOCO'nun güncelliğini sağlayan bir launcher göreceksin. En son yamayı edinmek için Başla'ya tıkla ve oyuna gir. Bu noktada, giriş yapabilmen için alaplaya kullanıcı ismini ve şifreni girmen istenecek, ardından tanıtım başlayacak.
Artık kendi seçtiğin Hero'yu oluşturabilir, odalar, mağaza ve seçenekler gibi oyun özelliklerinin yer aldığı lobby'ye giriş yapabilirsin.
İyi eğlenceler | |
| | | | Land of Chaos Kurulumu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|