Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| LOCO AAKbah geliyor! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: LOCO AAKbah geliyor! Çarş. Ara. 29, 2010 6:22 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
LOCO � Land of Chaos Online�daki çok özel bir kişiliği tanıtmanın vakti geldi: AAKbah. Kendisi trajik bir geçmişe sahip �deforme� bir yaratık, ancak bir yandan da ölümcül becerilere sahip korkutucu bir savaşçı. Biraz Kilmor�a, yani Red Dragon�un düşmüş liderine benzer ama ona kıyasla daha biçimsizdir. Ama her zaman bu halde değildi elbette�
AAKbah, Land Of Chaos Online�a resmi olarak 14 Eylül Salı günü giriş yapacak. Aşağıda, temel güçlerini ve daha da korkunç görünmesine sebep olan ekstra derili halini gösteren grafiği bulacaksınız. AAKbah ve geçmişi hakkında daha fazla bilgi almak için LOCO Chronicles'ı okuyabilirsiniz.
Daha da iyi haberlerimiz var: AAKbah ile birlikte, yeni bir mission board da geliyor olacak � buradan sizleri nelerin beklediğine göz atabilirsiniz. Bu mission board, bir bingo tahtası gibi tasarlandı:
Tüm 7 görevi yatay, dikey, veya çapraz şekilde tamamladığınızda, güzel bir şeyle ödüllendirileceksiniz. Her seferinde farklı bir ödül olacak, örneğin kombine eşyalar için özel üretim bir malzeme, giriş değiştirme biletleri veya COIN�ler, gibi. Tüm görev tahtasını tamamladığınızda bir Treasure Box kazanacaksınız� Ve şimdi en iyi kısmı geliyor: Mission Board her hafta çıkacak, dolayısıyla hero�larınızın halletmesi gereken çok iş olacak!
Mission Board'lar hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, Rehber bölümüne bir göz atın veya LOCO'ya giriş yapın!
İyi eğlenin ve de yeni özelliklerle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşın,
alaplaya Ekibi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | LOCO AAKbah geliyor! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|