Oyunumuz dünya ekonomisinin batıtığı ve ülkelerin küresel bir kaosa sürüklendiği 2012 yılında geçmekte. Artık güç silahı, askeri ve en nihayetinde parası olandadır.
Oyunda paralı asker olarak görev yapmaktayız kazandığımız oyunlar ile para kazanmakta ve seviye atlamaktayız. Rank ve rütbe sistemi mevcut, aslında piyasadaki bir çok mmo-fps ile aynı değişik bir özelliği yok ancak sistem gereksinmleri oldukça düşük ve lag problemi fazla yok. Oyunda isterseniz parasını verip yeni bir asker satın alabilirsiniz alınan askere belli özellikler verilebilir. Örneğin askerinizi Rifle silahlarını daha iyi kullanması yönünde geliştirebilirsiniz böyle adamınız silahla daha "oturaklı" vuruşlar yapabilir . Ayrıca oyunda bot sistemi mevcut, ister seviye atlamk için ister canınız sıklıdığında tek başınıza takılmak için veya yerine oynayacak oyuncu bulamadığınızda oyuna bot dahil edebiliyrosunuz ve botlar nispeten iyiler taktik geliştirip saldırabiliyorlar (aniden bir el bombası denizine dşebiliyorsunuz yada pompalılarla arkanızdan saldırabiliyolar çok rezil bir durum )
Ancak elbette eksileride bulunmakta, mesela grafikler şu an piyasada ki combat arms yada diğer mmofpslerden düşük, harita seçimi ve silah seçimi sınırlı ayrıca silahların modifiye edilebilmesi gibi bi özellik göremedim (göremedim diyorum çünkü belki ilerleyen levellerde olabilir), botlar bazen bi noktada sıkışıyorlar vuramayınca az fragınız oluyor ( e az frag az para ve az exp.)
Ancak kafa dağıtmak (rahatlamak babında ), zaman geçirmek için gerçek ten ideal bir oyun, tavsiyemdir.