Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Luna Online Karakter Oluşturma | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Luna Online Karakter Oluşturma Çarş. Ara. 29, 2010 1:50 pm | |
| Hangi sınıf bana uygun? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Karekterimizi oluştururken Rogue,Mage ve Fighter başlangıç sınıfları arasında bir seçim yapiyoruz. Her sınıf kendine özgü bir skill grubuna sahip.Ve yine bu skill grupları farklı amaçlara uygun yapılandırmalar oluşturmanıza olanak sağlayacak daha temel grupları barındırıyor.Yani,yapacağınız skill ve stat kombinasyonlarıyla birçok farklı yapılandırma oluşturabilirsiniz. Değinilebilecek bir diğer noktada sınıf geçişi yapabilmenin mümkün olması.Diyelim ki human bir rogue karekteriniz var 20Lv'de yapılan sınıf seçiminde Ruffian (Dagger ağırlıklı) ve Voyager(Bow ağırlıklı) arasından Ruffian'da karar kıldınız.Lakin baktınız ki bu sınıf size uygun değil 40Lv'de yapılan sınıf seçiminde Thief(Dagger ağırlıklı) yerine Archer(Bow ağırlıklı) sınıfını seçerek yolunuza devam edebilirsiniz.Fakat skill point kaybı olacağından bunun uygulanabiliriğini yüksek tutmayıp seçimlerinizde dikkatli olmanızı öneririm. Her levelde 1 stat point verme imkanınız olduğundan seçimlerinizde dikkatli olmanız gerekli. Str - Fiziksel atağa katkıda bulunur Dex - Atakların hasar seviyesini yukarda tutmaya(Hit ratio), Atakları sövüştürme oranına(evasion) ve kritik vuruşlar yapma ihtimalinin artmasına katkıda bulunur Vit - HP miktarını,HP yenilenme miktarını ve fiziksel defansı artırır Int - Büyüsel atağa katkıda bulunur Wis - MP miktarını,MP yenilenme miktarını ve büyüsel defansı artırır Her levelde belli bir miktar skill point aliyoruz.Skilleri geliştirirken skill point haricinde altına da(önemsenmeyecek miktarlarda) ihtiyaç var. | |
| | | | Luna Online Karakter Oluşturma | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|