Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Yeni Exa.Multi Hack 1.1 [ Undergrand Paylaşım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Yeni Exa.Multi Hack 1.1 [ Undergrand Paylaşım Çarş. Ara. 29, 2010 1:21 am | |
| ARKADAŞLAR ALINTI YAPMANIZA İZİN VERMİYORUM..ALINTI YAPAMASSINIZ..BENİM İZNİM OLMADAN ALINTI YAPILAN KONULAR ÇALINTI OLARAK ADLANDIRILIR VE ŞİKAYET EDİLİRLER..
Açıklama Yapmaya Gerek Yok Sanırım Hepimizin Bildiği Şeyler..Görünmezlik, Tek Atma, Hasar Almama, Hızlı Koşma,Işınlanma, Uçma vb. Sadece Bunlar İngilizce Yazıyor..Sorun Olmaz Sanırım..
Exa.Multi Hack 1.0 dan Farkları :
1- Dışarıdan Bakıldığında Hile Kullanıyormuş Gibi Gözükmezsiniz..Örn Siz Hızlı Koşuyorken Başkaları Sizi Normal Yürüyormuş Gibi Görür..
2- Çoğunuz wslerde Hasar Almama Hilesini Açtığınız an Karşı Taraf Mutlaka ss'nizi Almıştır.. Bunada Çözüm buldum.. Örn Wslerde Hasar Almama Hackı Açınca Canınız Tek Basamaklı Sayılara İnene Kadar Azalır.Tek basamaklı bir sayı ( 9,8,7,6,5,4,3,2,1,)Olunca Canınızın Azalması Durur.Ancak Bu zaman Hile Kullandığınızı Anlaya bilirler.Tabi Sizin Canınız Tek Basamaklı sayıya Düşene Kadar Siz Onu Öldürmezseniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KULLANIMI
1- Bu Çok Önemli..Hileyi Açmadan Önce Krateri Oyuna Sokun..Ondan Sonra Hileyi Açın.. 2- Hiledeki Bölümlerden İlk Bölümü Seçin ( Main ) Oradaki Hilelerin Ayarları Kendinize Göre Ayarlayın.. 3- Oyuna Girin ve Hileniz Çalışıyor..Eğer Çalışmaz ise Yada Bir Sorunuz Olursa Tekrar Bu Adrese Girip Bu Başlık Altında Sorununuzu Yazınız..En kısa Sürede Cevap Vereceğim.. 4- Yapmanız Gereken Birşey Daha Var..Hileyi Çalıştırdıktan Sonra Turkmmo.com'a Girip Bir Teşekkür Edin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EMEĞE SAYGI + REP
LİNKLER YENİLENDİ ..
LİNK : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu Hilenin Bir Alt Modeli ( Exa.Multi Hack 1.0)ni İndirmek İsteyenler Yandaki Linke Tıklasın : | |
| | | | Yeni Exa.Multi Hack 1.1 [ Undergrand Paylaşım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|