4 Story Aradığınız Her Yaratığı Bulmak ( Resimli Anlatım )
Yazar
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: 4 Story Aradığınız Her Yaratığı Bulmak ( Resimli Anlatım ) Çarş. Ara. 29, 2010 12:56 am
Aradığınız Her Yaratığı Bulmak ( Resimli Anlatım ) Merhaba arkadaşlar , malum oyunumuz yeni olduğu için bazı arkadaşların bu konuda sıkıntı yaşadığını fark ettiğim için bu rehberi hazırlamak istedim ... Oyunumuzun resmi web sitesinden oyunla ilgili bütün resmi açıklamalara ulaşabilirsiniz ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sözlük kısmındaki yaratıklar kısmına tıklayarakta aşağıdaki açıklıyacağım bilgi sayfalarına ulaşabilirsiniz ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 864x854.
Öncelikle yapmamız gereken açtığımız sözlük kısmındaki sol ana menüden "Yaratık" bölümüne tıklamak ... Bu işlemden sonra web sayfamızda her yaratığın leveline ( seviyesine ) göre detaylı hazırlanmış index kısmı çıkacak ...
Seçeceğimiz seviye aralığından sonra o seviyede bulunan yaratıklar listelenecek , listeden aradığımız yaratığın üstüne tıklıyoruz ... Mesela burada 3.seviye olan "Moray" yaratığını arıyoruz diyelim ; (3) Moray yazan linke tıklıyoruz ...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 867x605.
Bu işlemide yapınca karşımıza o yaratık için hazırlanmış detaylı bilgilendirme sayfası çıkıyor ... Beyaz noktalarla gösterilmiş yer yaratığı bulabileceğimiz harita üstündeki yeridir ...
Her yaratığın seviye aralığını bilmemiz imkansız haliyle , yaratıklar görevlerde genelde bizim seviyemize göre hazırlandığı için kendi seviyenizden 5 yukarı - 5 seviye altı aramak işlemi hızlandırabilir ...
Umarım yardımcı olabilmişimdir , saygılarımla
4 Story Aradığınız Her Yaratığı Bulmak ( Resimli Anlatım )