Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| SON DESTAN SKİİLLER NASIL AÇILIR | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: SON DESTAN SKİİLLER NASIL AÇILIR Çarş. Ara. 29, 2010 12:13 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]lk oyuna başladığınızda zaten size skiller veriliyor, daha sonra 10 Seviyeye ulaştığınızda sınıf seçmeniz gerekmekte yani zorunlu değil ama yeni skilleri istiyorsanız bunu yapmalısınız sizin hoşunuza giden sınıfı seçtikten sonra sınıfınıza göre skiller gelicektir. Daha sonra ise 15 Level de yada 20 Levelde olacağını umduğum 2. Sınıf seçimi gerçekleşecek ordan da sınıfını seçtikten sonra yeni skiller gelicek. SINIF SEÇİMİ HAKKINDA; Sınıf seçimini Berneo Kalesinde’ki Kilias isimli Eğitim Görevlisi’nden yapıyorsunuz. İlk olarak sınıf seçiminde sizden kağıt filan bişeyler istiyor bunu yapmak kolay yine Kiliasın kendisiyle konuşarak bu kağıdı ondan alıyoruz ve 10.000 [10K] Karot’unuz karşılığında sizin sınıf seçmenize izin veriyor. 2. Sınıf seçiminin nasıl seçildiği hakkında bir fikrim yok. | |
| | | | SON DESTAN SKİİLLER NASIL AÇILIR | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|