Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Rappelz Online Oyundaki Terimler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Rappelz Online Oyundaki Terimler Salı Ara. 28, 2010 11:29 pm | |
| Oyundaki bazı mesajlasma terimleri :
!DPLF 60 + all 4/8 already at spot , can feather if rep : Bu demektir ki en dusuk oyuncusu 60 level olan bir parti var ve oyuncu arıyor. “All” derken herhangi bir sınıf olabilir. Bir parti max. 8 kisiden olusabilir. 4 kisi partide hazır ve 4 kisiye daha ihtiyacları var. “Already at spot” demek dungeonda kasacakları yere varmıslar demek. “Can feather” demek feather of summon kullanarak yeni gelecek uyeleri direk spot a cekebilecekler demek. “if rep” ile de feather kullanarak spota cekecekleri uyelerden kullandıkları feather of summon yerine bir tane feather of summon vermeleri gerektigini belirtir. Eger feather of summon yoksa oyundaki Pazar degeri neyse onu para olarak vermeleri beklenir atiyorum 400 k yani 400000 rupee. DPLF 80 + dd , bs , huna , cm , healer , sb : Bu demektir ki en dusuk oyuncusu 80 level olan bir parti var ve oyuncu arıyor. dd : damage dealer yani savascı sınıfı yaratıklara hasar verecek oyuncular. Bs : battle summoner , huna : battle kahuna veya druid , cm : chaos magician , healer : priest veya bishop , SB : soul breeder
!LFDP 75 sb : Looking for dungeon party nin kısaltması yani 75 level bir soul breeder in parti aradıgını belirtir.
!WTS +15 R5 Warrior Armor pm me offer : Want to sell yani bir oyuncunun elinde +15 warrior armor var ve bunu satmak istiyor. Tekliflerinizi bana yazin diyor.
!WTB xxx : Want to buy yani oyuncu bir item veya malzemeyi satin almak istiyor | |
| | | | Rappelz Online Oyundaki Terimler | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|