Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Rappelz Online Başlangıç Rehberi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Rappelz Online Başlangıç Rehberi Salı Ara. 28, 2010 11:26 pm | |
| Öncelikle Belirtmek İsterimki Alıntı Değildir •Oyunda 3 Irk Vardır;Gaia,Deva Ve Asura(Gmler Gaia) •Irklar Aynı Adada Fakat Farklı Yerlerde Başlıyor(Adlarını Unuttum^_^) •Pet sistemi vardır Başlıca Petler; •Temel:Panter,Piliç,Kaplumbağa •Olağan:Mavi Peri,Kırmızı Peri,İskelet,Ork,Yeti,Kurt,Deniz Kızı,Kalamar(Kraken) •Olağan Özel:Şahin-Adam,Harpi,Beyaz Unicorn(Gelecek),Salamandra •Nadir:Siyah Unicorn(Gelcek)Melek,Sentor(Kenta),Eimus(Gnoll),Tafari •Efsanevi:Sentor,Cin,Mistik Cin(Adı Yanlış Olabilir) •Eşsiz:Beyaz Ejderha,Mistik Koala(Ayı İninden Alınıyor) Ayrıca Binek Petlerde Vardır Bunlarda; •Lydian Ve Ornito •Her Irkın 3 Sınıfı Vardır; •Gaia; Terbiyeci:Terbiyeci Pet Sınıfıdır Paralı Asker:Adına Bakmayın Paralı Dediğine Attack Ve Tank Olarak Kullanılır Mistik:İyi Bir Buffçudur •Deva; Şovalye:Defans Olarak Ve Attack Olarak En İyi Sınıf Eğitmen:Buda Terbiyeci Gibi Pet Sınıfı Rahip:Her Yere Lazım Olacak Bir Sınıf Ani Heal ve Buff Yetenekleri Sayesinde Gözde Bir Sınıftır •Asura; Büyücü:Sihirli Attack Olarak En İyi Sınıftır Suikastçı:Hızlı Vurma Yeteneği Sayesinde En Çok Seçilen Sınıflardan Biridir Çağırıcı:Buda Pet Sınıfı Bir Pettir Not:Sınıf Seçimi 10 Lvde Yapılır •Silahlar Sınıflara Ayrılır; Çift Elli Balta:Attack Hızı Azdır Fakat Attackı En Fazla Olan Silahtır Tek Elli Balta:2 Elede Takıla Bilir Böylece Attack Hızı Artar Ve Çift Elli Balta Gibi Attackları Etkili Olur Çift Elli Asa:Büyücüler İçindir Tek Elli Asa:Bu Rahipler İçindir(Yanına Kalkan Takılması Gerekir) Hançer(Bıçak):Suikastçı Silahıdır.Attackları Azdır Fakat Attack Hızı en Fazla Olan Silahtır. Çift Elli Kılıç:Attack Hızı Azdır Ve Attackı Fazladır. Yaylar:Paralı Asker Ve Suikastçılar İçindir.Attackı En İyi Olanlardan Biridir Topuzlar:Şovalye Ve Rahip İçindir. Mızraklar:Sınıfı Yoktur Fakat Kritik Attackları Çok İyidir. Not:Alıntı Değildir Tamamen Kendim Yazdım. | |
| | | | Rappelz Online Başlangıç Rehberi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|