Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Rappelz Stat ve skiller | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Rappelz Stat ve skiller Salı Ara. 28, 2010 10:42 pm | |
| STAT SİSTEMİ--- Stat sistemi çok rahat ki şöyle otoMATİK. Seçtiğiniz class a göre otomatik dağılım mevcut. ---SKİLL SİSTEMİ--- Oyunda 2 çeşit lwl var 1. si sizin lwl iniz. 2. si ise Job Leveliniz. Yani skill lwl i anlamına geliyor. Anlamadığınızı biliyorum ve anlatmaya devam ediyorum. Mesela bir skili ele alalım bu skılın aktif hale gelebilmesi için tahmin ettiğiniz gibi “Job point” gereklidir. Örnek olarak bu skill job lwl 15 istiyor dielim. Sizin öncelikle bir miktar jop point ile Job lwl inizi birer birer atlatarak 15 yapmanız gerekmektedir. daha sonra ise bu skili kullnılabilir hale getirmek için bir miktar job point de bu skile harcamaniz gerekmektedir. Ancak korkmayın job pointler oyunu pek fazla sıkmıyor. Szi kastıkça rahat rahat yetecektir. Sadece ilerde biraz job point kasmanız gerekecek o da o kadar zor deil. | |
| | | | Rappelz Stat ve skiller | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|