Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| NPC Sabitleme Hazır Dosya Kırmızı/Sarı/Mavi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: NPC Sabitleme Hazır Dosya Kırmızı/Sarı/Mavi Ptsi Ara. 27, 2010 4:43 pm | |
| LİNKLER YENİLENDİ SINIRSIZ BEKLEMEDEN İDNİRME[/SIZE][/B] Arkadaşlar çok siteyen oldu bende tüm haritalara sabit yaptım. Kırmızı NPCFileZilla 'ya girip /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/map/metin2_map_a1 İçindeki npc dosyasını silip benim verdiğim npc dosyasını atın. BURAYA TIKLA KIRMIZI NPC İNDİRSarı NPCFileZilla 'ya girip /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/map/metin2_map_b1 İçindeki npc dosyasını silip benim verdiğim npc dosyasını atın. BURAYA TIKLA SARI NPC İNDİRMavi NPCFileZilla 'ya girip /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/map/metin2_map_c1 İçindeki npc dosyasını silip benim verdiğim npc dosyasını atın. BURAYA TIKLA MAVİ NPC İNDİRMavi Sarı Kırmızı Tek paket TIKLA İNDİRResimdeki NPC'ler ve bendeki kodlarıp npc 20087 at nc 20090 epik 20091 kırımızı market 9010 silahcı 9001 zıhcı 9002 market 9003 silahcı2 9007 zıhcı2 9008 seyyar satıcı 20042 olay yardımcısı 9004 Kırmızıda gözükmüyor ama orda da sabit BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN İNDİRİPDE MESAJ YAZMAYANIN SERVERİ ÇÖKSÜN RESİMLER | |
| | | | NPC Sabitleme Hazır Dosya Kırmızı/Sarı/Mavi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|