Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| DOS (Command Line, CMD) Üzerinden Karakter GM yapımı | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: DOS (Command Line, CMD) Üzerinden Karakter GM yapımı Ptsi Ara. 27, 2010 2:25 pm | |
| Merhabalar.
Uzun zaman oldu birşey yazmıyordum doğru dürüst. Eminim bunu okuyanlar oha diyecekdir. Fakat evet evet Microsoft Üzerinde görselden yaptığınız herşeyi komut satırından yapabildiğiniz gibi, aynı olay SQL server içinde geçerlidir.
ben size sadece 1 örnek göstereceğim, gerisi size kalmış. Kullanıp kullanmamak size bağlı. (Ben bazen kendi bilgisayarımdan bağlanıp serverımda yapacağım işleri hızlıca yapmak adına kullanıyorum bunu)
CMD , DOS üzerinden bir karakteri nasıl gm yaparsınız ?
1- Öncelikle benim anlatacağım kısım SQL Serverını Windows AUTH olarak ayarlayanlar içindir (çoğu öyle sanırım) hata alanlar konu altına yazıversin 2- Windows Bir PC elimizin altında olmalı 3- Bu Windowsunuzun versionu en az XP olmalı. SQL Version 2000 - 2005 için OSQL, daha yukarısı için SQLCMD kullanılacaktır. 4- Birazcık beyniniz olup, azcıkda dikkatli olmanız, okur yazar olmanız gerekmektedir. 5- Başlat > Çalıştır > CMD yolunu izleyelim
Gerisini anlatıyorum, aşağıdaki yazdıklarımı harfiyen yaparsanız sorun olmayacakdır. Büyük küçük harf duyarlıdır.
Kod:
osql -E
Karşımıza 1> yazan bi ekran gelecek, Burada komutumuzu yazıyoruz.
Öncelikle database imizi seçelim
Kod:
use kn_online
Enter a basıyoruz ve 2> geliyor karşımıza
Daha sonrasında Gm yapalım
Kod:
update userdata set authority = 1 where struserid = 'MYST'
Enter a basınca 3> gelecek.
Daha sonrada querry mizi çalıştıralım.
Kod:
GO
NOT : OSQL kullanımı için Resource Kit' in kurulu olması gerekmektedir.
Yazdığınız komutları BAT dosyası yada VBS dosyası yaparak, tablo oluşturmayı yada ne bileyim diğer scriptlerinizi hiç kullanamayan arkadaşlara uygulatabilirsiniz.
BACKUP DATABASE kn_online TO DISK = 'C:\Myst.bak'
ile database inizin yedegini alabilirsiniz mesela.
Sorularınızın hepsine açığım. | |
| | | | DOS (Command Line, CMD) Üzerinden Karakter GM yapımı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|