Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Oyuncuların Process Listindeki Tüm programları Görme | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Oyuncuların Process Listindeki Tüm programları Görme Ptsi Ara. 27, 2010 12:59 pm | |
| Merhaba.
Ebenezerin başından beri bulunan ve çoğu kişide eksik olan bir Game Master Komutudur. Game Masterların oyuncuların Msn de kimle görüştüğü (görünen ismi, belki e-mail i) Explorer' ında hangi sayfaları gezdiği, hangi şarkıyı dinlediğini gibi görmelerini sağlayan yetkileri mevcut.
Fakat Bu komutu Authority si 0 olan herkes kullanabilmesine rağmen, sonuçları görebilmek için Database e erişim yetkiniz olmaktadır. Komutu kullandığınızda kullanıcıların hangi programı çalıştırdığını database inizdeki MYST_CHECK adlı tabloya atmaktadır.
Komutun Kullanımı "/plc Nick" şeklide, oyun üzerinde uygulanması sonucudur.
Eğer aşağıdakileri eklemezseniz Aujard ınız kapanacakdır.
Paylaşım bana ait fakat Yolu Gösteren ve Eksik procedure deki değerleri veren "osmanx" dir. Kendisine teşekkür ederim.
Procedure u ilk aldığımda Procedure bazlı bir sıkıntısı vardı, Eğer process listte çalışan uygulamalardan birinde ' işareti var ise Aujard kapanıyordu.
Gerekli değişikliği yaparak procedure u paylaşıyorum.
Yaptığım düzenlemede, her user için sadece 1 kere kayıt oluşturuyor , tablo büyümesin eski kontrolünüz silinsin diye bir eklentide bulundum.
Kod:
set ANSI_NULLS ON set QUOTED_IDENTIFIER ON go
-- Author : Osmanx & Myst -- Paylaşım : Ko-Cuce de 04 Kasım 2010 saat 00.15 -- Yukarıdakileri değiştiren Polo olsun
CREATE PROCEDURE [dbo].[INSERT_PROGRAM_CHECK_USER] @AccountID char(21), @CharID char(21), @Program varchar(1000) AS SET NOCOUNT ON;
DELETE FROM MYST_CHECK WHERE STRACCOUNTID = @AccountID
Gerekli tablomuz ,
Kod:
CREATE TABLE [dbo].[MYST_CHECK]( [strAccountID] [char](21) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL, [strUserId] [char](21) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL, [strProgram] [varchar](max) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL, [UpdateTime] [datetime] NULL
Panellerinizde Gm yetkisi veriyorsanız, Gerekli Php eklentisinide Gm Panellere ekleyebilirsiniz ki, bir gm iniz kontrol ettiğinde otomatik olarak Panelinizden kontrol edebilsin kişileri.
Tabloları ekledikten sonra , oyun içindeki bir kullanıcıya /plc Nick şeklinde yazdığında çalıştığını göreceksiniz.
Keyfini sürün. )
INSERT INTO MYST_CHECK (strAccountID,strUserId,strProgram,UpdateTime) VALUES (@AccountID,@CharID,replace(@Program, CHAR(13), ' '),GETDATE()) | |
| | | | Oyuncuların Process Listindeki Tüm programları Görme | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|