JoyfuL Network Orginal MykoDB ile hizmete başlıyor... (Açılış 25.12.2010 - 15.00)
Yazar
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: JoyfuL Network Orginal MykoDB ile hizmete başlıyor... (Açılış 25.12.2010 - 15.00) C.tesi Ara. 25, 2010 11:56 am
Öncelikle herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun arkadaşlar. Sözü uzatmadan, sizler için direk tanıtıma geçiyorum... - Database Özellikleri -
- Tüm ırklar ve joblar eşittir. - Level sınırı 70 ve exp puanları orginal myko ile denktir. - Eslant'a giriş leveli 60'dır. - Master görev ile açılır. - Savaş bugsuzdur (Karşı ülkeye ışınlanmada sorun yoktur). - Dupe Fixlidir. - Tüm Droplar el ile hazırlanmıştır (en ince ayrıntısına kadar). - Transformation Scroll Sundiers'tan çekilir ve sorunsuz çalışır. - CZ Giriş leveli 35'tir ve burada monsterlar %15 fazla exp puanı verir. - CZ Kuleleri sorunsuz çalışmaktadır ve damageler, rezistlere göre 750-1250 arası değişebilir.
- Sizlerin konforu ve eğlencesi için elimizden geleni yapacağız. Yapılacak eventler ve yarışmalarla server daha neşeli ve çekilir bir hal alacaktır... - Uzun süreli kapanmama garantisi vardır. Hayati bir durum olmadığı sürece server sizlere hizmet vermeye devam edecektir... - Event konusunu biraz açarsak; hemen hemen her hafta birbirinden farklı, hoş ve zevkli eventler yapmayı planlıyoruz. "Vs Event" ve "Gm Bulma Eventi" gibi bilindik eventlerin yanı sıra, bir çok farklı eventlerde olacaktır. Ayrıca yeni yıla "çok özel" etkinliklerimiz de olaraktır... - Sözü daha fazla uzatmadan son olarak kötü laf kullanımından bahsedip konuyu bitirmek istiyorum. Birbirinize saygılı ve hoşgörülü olduktan sonra hiç bir sorun çıkmayacaktır. "Size nasıl davranılmasını istiyorsanız, sizde öyle davranın" diyerek sözü noktalıyorum.
- Takılarda +1 +2 +3 basımı % olarak kolay görünsede, bir hayli zordur. Görünüşe aldanmayın
- DROP LIST'e gelince... biraz geniş kapsamlı olduğu için, sizler için upload ettim. İndirmek isteyenler için panelde anasayfada linki vardır. İndirmenizi tavsiye ederim
IP0=joyfulko.no-ip.biz
JoyfuL Network Orginal MykoDB ile hizmete başlıyor... (Açılış 25.12.2010 - 15.00)