Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Private Server Tanıtımlı Video Yapmak! Serverınize çok adam çekmek isteyenler için!! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Private Server Tanıtımlı Video Yapmak! Serverınize çok adam çekmek isteyenler için!! Cuma Ara. 24, 2010 10:37 pm | |
| Merhaba arkadaşlar...
Server tanıtımlarında eksik birşey var.Oda server tanıtım videoları.Kendi serverınizi tanıtırken, neden daha çok oyuncu çekmek için video yapıp, yaymıyorsunuz? Bu serverınızin ününü ve şanını geliştirip, insanlara yayacaktır! Her büyük serverın bir tanıtım videosu vardır, olmalıdır.
Bizim bunun için bir sitemiz bile var.
Nasıl Serverimin Videosunu Çekiceğim?
CamStudio adlı program amatörseniz yardımcı olabilir, video alma programıdır.Eğer XFire programı bilgisayarınızda yüklüyse, ayarlarından xfire codeciğini seçerek.Xfire kalitesinde istediğiniz vede istediğiniz pixel ayarlamasında(yükseklik-genişlik) video çekebilirsiniz.
Videomu Çektim Nasil Editleyebilirim? Nasil Üstüne Yazı Yazabilirim? Nasil Müzik Koyabilirim?
Eğer amatörseniz, her windowsda bulunan Windows Movie Maker sizin işinize yarayacaktır.Onu C:/Programfiles/Windows Movie Maker olarak bulabilirsiniz.Programı açtıkdan sonra çektiğiniz videoyu üstüne sürükleyerek videoyu koyabilirsiniz.İster yazı, isterseniz bilgisayarınızdan videonun arkasına müzik koyabilirsiniz.
Eğer ustaysanız zaten bu işleri bilirsiniz.Corel Video Studio Pro X2 ve X3, Ulead Video Studio vs. programlarda ustalaşabilirisniz.Sizi gerçek bir medya canavarı yapacaktır bunlar.
Peki Server Tanıtım Videom Hazır.Onu Nasil Online Olarak Yayınlayabilirim? Çok basit...Turkmmo'nun video ve resim upload sitesi ile; www.gameself.com
Bu siteye girip üye olun ve video upload(yükle) etmeye başlayın ve videonuz yüklenince, foruma konunun içinde online olarak paylaşabilirsiniz.
Nasıl GameSelf.com'u kullanabilirim?Uyelik-Giris-Resim*Video Up-Foruma Video*Resim Ekleme İşte burda resimli anlatımı var.Tıkla!
Örnek Server Tanıtım Videosu, (MMOMT2)
İşlemleri tekrar okuyun, güzel bir video yapıp, serverinizi tanıtın! Bu sayede serverinze olduğundan daha çok oyuncu çekebilirsiniz! Faydam dokunduysa ne güzel...Bu konuda her türlü yardım edebilirim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. [URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL] | |
| | | | Private Server Tanıtımlı Video Yapmak! Serverınize çok adam çekmek isteyenler için!! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|