Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Knight Online Genel Yeni Server Geliyor 2010 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Knight Online Genel Yeni Server Geliyor 2010 Perş. Ara. 23, 2010 12:12 am | |
| Evet Arkadaşlar Beklenen Yanıt geldi yeni server bekleyen arkadaşlar için korlashın yanıtları... Sunucular kalabalık görünüyor. Sunucuların rahatlamasını sağlamak yolunda herhangi bir çalışmanız mevcut mu?
Açıkçası bazı sunucular gerçekten de dolu ancak diğerleri için aynısını söyleyemem. Yeni bir sunucu yayınlıyoruz fakat ne zaman aktif olacağı konusunda kesin bir karara varmadık. Yayınlayacağımız tarihe yaklaşltıkça sizlere açıklyaıcı bilgiyi resmi web sitemizden sunmayı düşünüyoruz. Yeni bir sunucu, az kişinin oynadığı sunucuları kötü yönde etkileyebilir. Böyle bir etki söz konusu olursa, bu sunucuları daha kaliteli bir oyun ortamı için birleştirebiliriz.
Bunun dışında değinmek gerekirse, yeni sunucu büyük olasılıkla büyük bir güncellemeden önce yayınlacak. Castle Siege War ve Yeni Moradon güncellemelerini yeni yılın başlarında sunmayı düşünüyoruz.
Parti ya da Klan üye sayısını arttırmak ile ilgili bir çalışmanız var mı?
Yeni güncellemenin, mevcut sayıları arttıracağını sanıyordum. Ancak geçmiş çalışmalarımızı karıştırdığımda bunu doğrulayan herhangi bir veriye rastlamadım. Klan üye sayısı için yapımcılarla konuşup gereken cevabı alacağım.
Parti grup sayısı içinse arttırılma ile ilgili herhangi bir bildirim almadım.
Müşteri Hizmetlerinde , özellikle atılan biletlerin cevaplanmasında bayağı bir aksama oldu. Bunu telafi edecek herhangi bir çalışmanız var mı?
Öncelikle, atılan biletlerinin cevaplanması için büyük bir sabır gösteren oyuncularımıza teşekkür ederiz. Ayrıca, her şey bir çalışma düzeni içine girdiğinde sizler için uzun sürecek bir EXP ve Coin etkinlikleri zinciri başlatacağız. Dahası, NP artış etkinliği yapılacak bir işlev ekleyeceğiz ki zaten bunu bizler de yapıyor olacağız. Bireysel telafiler anlamında ise herhangi bir şey yapıp yapmayacağımız konusunda kesin bir fikrim yok.
Kişisel anlamda bir şeyler yapmayı çok isterim ancak bu ya çok zor ya da imkansız olur. Ancak, takımımızla bu konu hakkında tartışıp gündemimizde ne gibi seçenekler olduğunu tespit etmeye çalışacağım.
Kaynak h t t p : / / forums.gamersfirst. c o m/index.php?showtopic=52866&st=540&start=540 | |
| | | | Knight Online Genel Yeni Server Geliyor 2010 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|