Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| MC Minor v1.0 / 1859 / Zamanlı Skiller.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: MC Minor v1.0 / 1859 / Zamanlı Skiller.. Çarş. Ara. 22, 2010 11:22 pm | |
| İşte Size MC Minor v1.0'ı sunuyorum özelliklere geçelim 1 . giriş ekranı pek bir havası yok ama çalıştırmak için burayı geçmeniz gerekiyor 2. Ana Ekran işte MC Minor v1.0 in ana ekranı burda minor ekranına tıklıyorsunuz Home Tuşuna basıyorsunuz ( abanmayın üstten görünüm olur) end tuşu ilede bitiriyorsunuz minor hızınıda kendiniz ayarlayabiliyorsunuz ( 1000 birim = 1 sn ) 3. Zamanlı Skiller " Pff minor tmm süper ama şu light feet çabucak bitio bide defans için habire evade fln üşeniom bro " " o zaman MC Minor v1.0 Kullan hem minor hem zamanlı skiller var " kısaca reklam senaryosu bile yazdım size 4. Oto Mana Ekranı Mana iksirini otomatik basmanızı sağlayarak skillbarınızda kutu tasarrufu sağlar Not : Açılan Yan ekranlarda (3. ve 4. resim) gizle tuşuna basmanız gerek yoksa bot kapanır Download Linki: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tarama Sonucu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir süre sonra dc alabilirsiniz. Dc almanızı geciktirmek sizin playerliğinize bağlı | |
| | | | MC Minor v1.0 / 1859 / Zamanlı Skiller.. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|