Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Age Of Conan STİGYALILAR | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Age Of Conan STİGYALILAR Çarş. Ara. 22, 2010 4:45 pm | |
| STİGYALILAR Yılan-Tanrı set'e tapan,acımasız bir teokrasi ile yönetilen Stigyalılar okült gizemlerin ve şeytani bilgilerin ustasıdırlar.Bilgileri efsanevi düzeydedir ve büyü sanatlarındaki ustalıklarının bilinen dünya üzerinde eşi benzeri yoktur.Hiborya krallıklarının aksine Stigyalılar krallıklarının dışında olup bitenle pek fazla ilgilenmezler.Onlar kuzeyde komşu oldukları krallıklardan bin beş yüz yıl önce doğmuş olan bir kültürden gelen,eski bir halktır.Stigya halkı aklı,zekayı ve çevikliği kaba kuvvetin üstünde tutarlar.Kılıçlar ve baltalar barbarların işidir,uygar insanların değil.Bu nedenle krallıklarının sınırları dışında görülen çoğu Stigyalı bilgi arayışçılarından oluşur.Bilgi peşindeki bu yolculuk,büyü çalışmaları,bedenin yeteneklerini keşfe veya iyileştirme sanatları şeklinde,ya da suikast veya hırsızlık gibi gizlilik çalışması gibi çeşitli yollarla gerçekleştirilebilir.Tüm bu yollar Stigyalıların gözünde eşittir,çünkü tümü zeka,eğitim ve disiplin gerektirir ki bunlar çağın diğer düşük seviyeli krallıklarında eksik olduğuna inandıkları özelliklerdir. | |
| | | | Age Of Conan STİGYALILAR | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|