Rumble Race B ve A Ehliyetini Almak İçin Tavsiyele
Yazar
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
Konu: Rumble Race B ve A Ehliyetini Almak İçin Tavsiyele Çarş. Ara. 22, 2010 3:00 pm
B sınıfı ehliyet almak için coin kullanmak dışında ne yapmak gerekir?
- Öncelikle buraya kadar amatörce gelmiş olabilirsiniz fakat bu kısımda en az 3 araba-3 sürücü-3 tamirci sahibi olmalısınız. Bunun için 5 kredi ihtiyacınız var çünkü takımda kredi harcayarak 1 boş yer açmalısınız. Bunu öncelikle temin ediniz (Kredi konusunda bana ulaşabilirsiniz)
- Oyuna düzenli girerek araçlarınızı sürekli yarıştırın ve gelir elde edin. Kupa yarışı dışındakilere girerek zaman ve para kaybetmeyin!!
- Sponsor seçimi önemli. Günlük kazanç değerlerini boşverin, onlar devede kulak! R$ getirisi (yani hızınıza daha çok para ödeyen) sponsorları seçin.
Bolca para kazandınız mı? Milyonlarca liradan bahsediyorum burada. Şimdi B olabilmeniz için gerekli olan şey kredi yani coin. Bunu iki yolla temin edebilirsiniz:
1- Oyunda kredi satan arkadaşlardan (daha çok ben yapıyorum bu satışı ama her türlü yardımcı olmaya çalışırım bu konuda)
2- Parasını ödeyerek paypal ve diğer yollarla (paypal tavsiyemdir 2 dk. da kredileriniz hazır)
Kaç kredi gerekir? Rule 77 veya IB-V8'in tüm kredi geliştirmelerini yapacak kadar kredi gerekiyor yani yaklaşık 50 kredi. Bu kadar harcadıktan sonra bu araç sizi A ehliyetine kadar götürecektir. Ama A ehliyeti önemli değil, B yeter diyorsanız 15-20 kredilik geliştirmeyle B ehliyetine erişebilirsiniz.
Son olarak sürücü ve tamircilerinizin de eğitimlerinin tamam olması gerektğini unutmayın. Tüm yeteneklerini 6'şar kademe yükseltmek başlangıç seviyesinde yeterlidir.
Rumble Race B ve A Ehliyetini Almak İçin Tavsiyele