Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Müttefik SIRALAMAYA BAKTIĞIMDA ÜLKE SIRA NUMARAMIN YANINDA YILDIZ VAR BU NE ANLAMA GELİYOR

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Müttefik SIRALAMAYA BAKTIĞIMDA ÜLKE SIRA NUMARAMIN YANINDA YILDIZ VAR BU NE ANLAMA GELİYOR Empty
MesajKonu: Müttefik SIRALAMAYA BAKTIĞIMDA ÜLKE SIRA NUMARAMIN YANINDA YILDIZ VAR BU NE ANLAMA GELİYOR   Müttefik SIRALAMAYA BAKTIĞIMDA ÜLKE SIRA NUMARAMIN YANINDA YILDIZ VAR BU NE ANLAMA GELİYOR Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 2:02 pm

SIRALAMAYA BAKTIĞIMDA ÜLKE SIRA NUMARAMIN YANINDA YILDIZ VAR BU NE ANLAMA GELİYOR?

Sıralamada ülke sıra nosu yanındaki yıldız işareti o ülkenin çevrimiçi olduğunu gösterir.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Müttefik SIRALAMAYA BAKTIĞIMDA ÜLKE SIRA NUMARAMIN YANINDA YILDIZ VAR BU NE ANLAMA GELİYOR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Müttefik Online ÜLKE SAĞLIĞIMIN DÜŞÜK OLMASI
» Müttefik Online SEFER NASIL GELİYOR
» YıLDız Network [Soacs V31 ]HOMEKO V3]♠♠[AcıLıs 14:00
» İsim Yanında LwL ! 90 LwL Başlama ! 1.9T Parayla ! VS LİK 120 Silahlar Npc De ! 41
» Spree2 ! Vs Lik PvP ! İsim Yanında LwL ! Özel Silahlar Npc De ! 4x Engelli 0 Lag